Bugun...

Yani Z kuşağının yarısı Erdoğan’a oy verdi.

 Tarih: 28-05-2021 07:04:00  -   Güncelleme: 28-05-2021 07:08:00
Ramazan Say

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Z kuşağının Erdoğan’a oy verme oranı %50’dir. Yani Z kuşağının yarısı Erdoğan’a oy verdi. Bu floodda Z kuşağının neden Erdoğan’ı seçip CHP ve adaylarını seçmediğini kendimce açıklayacağım.

Z kuşağının çoğunluğu 2023 seçimlerinde de yine Erdoğan’a oy verecektir. Siz bakmayın Youtube’ye, Twitch’e gidin bakın anadolu şehirlerine, orada yaşayanlara, oralarda yaşayan Z kuşağını görün.

CHP anca Twitch ve Youtube’de şarlatanlık yapan kişilere para verip reklamlarını yaptırır ama anadolu insanına, anadolu irfanının içinde büyüyen Z kuşağına ulaşamaz çünkü CHP için anadolu insanının bir önemi yoktur. Anadolu insanına okumamış, etmemiş köylü gözüyle bakıyorlar.

CHP ve içindekiler hiçbir zaman halktan biri olamamıştır onlar her zaman halka ezikleyen bakışlarıyla bakan kendilerini üstün gören kişilerdir. Şimdi ise kendilerini halktan biri gösterme çabalarına girmişler ama hepimiz biliyoruz gerçeği asla ama asla bizden birileri olmadığını.

Erdoğan’a ise tam tersi. Halktan birisi. Siyasette bile adım adım yükseldi. Türkiye’de halktan birisinin ilk defa siyaset yapabildiğini gösterdi. Bazıları gibi kasetle gelmedi. Halkın oylarıyla katıldığı bütün seçimler kazandı.

Şimdi diyeceksiniz “nereden biliyorsun bunları?” Bakın bende bazılarınız için Z kuşağıyım. Z kuşağının içinde büyüdüm. Z kuşağının ne istediğini iyi biliyorum. Z kuşağı bile isteklerinin CHP tarafından yapılmayacağını çok ama çok iyi biliyor.

O sürekli bahsedilen Z kuşağı siyasette sadece Erdoğan’a güveniyor. Bu gerçeği kimse ama kimse değiştiremez. CHP ve avareleri istedikler kadar Twitch veya Youtube’ye konuk olsunlar. Z kuşağı kimi seçeceğini kime oy vereceğini çok iyi biliyor hiç merak etmeyin.

Siz içinizi çok ama çok rahat tutun. 2023 seçimlerinde Erdoğan Z kuşağının oyunu da alarak ilk turda en az %50 + 1 oy ile Türkiye Cumhuriyetine 2. Defa başkan olacaktır.

 
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI