Bugun...
SON DAKİKA

Bir müzik yasağı zırvasıdır gidiyor.

 Tarih: 22-06-2021 18:23:00  -   Güncelleme: 22-06-2021 18:24:00
Zeynullah Vatansever
Saat 24’ten sonra mekanların kapandığı falan yok. Sadece yüksek sesle müzik yayınına müsaade edilmiyor. Sosyal medyaya bakarsan; alkol satışı yasaklanmış, gece hayatı bitirilmiş, özel hayata müdahale edilmiş filan fistan.
 
Zaten turistik yerler hariç, barlar 12'de kapanır. 12 den sonra açık olmak için özel izin / ruhsata tabiler. Bunları sağlayanlar işlerine devam edebilir.
Antalya - Bodrum da çok çekim yaptım. Kaldığım oteller hep 5 yıldızlı oluyor. Orada bile otel müşterisi rahatsız olmasın diye açık hava eğlenceleri ve konserlerini 24:00'da bitirirler, devam etmek isteyen özel bölümlere geçer.
 
Bu abartma işinin bokunu çıkarmayın.
 
Ve evet kimsenin kimseyi uyutmamaya hakkı yok, sokaklarda ellerinde bira şişesi nara atmaya hakkı yok, evet apartman girişlerine işemeye uygunsuz olayları göstermeye hakkı yok, ertesi sabah sokakları bira şişeleri ve yiyecek pislikleri ile kirletmeye hakkı yok.
Eğlence hayatını seviyorsanız ruhsatı alınmış, ses izolasyonu yapılmış kaliteli yerlere gidin. İşletmecilerden bu şekilde yerler talep edin.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI