Bugun...
SON DAKİKA

Soylar kavga ediyor, biz ise içerde kısır siyaset yapıyoruz.

 Tarih: 25-05-2021 18:33:00  -   Güncelleme: 28-05-2021 06:14:00
Zeynullah Vatansever

Doğru zamanda verilen doğru bir bilgi tüm silahlardan daha öldürücüdür. ABD şuan elindeki bilgiler ile Türkiye'ye operasyon çekiyor. Silaha bile gerek duymuyor. İşte ABD bu yüzden güçlü. ABD, herkes hakkında her bilgiye sahip olması gerektiğini anlamıştı.

Osmanlı İmparatorluğu'nun birikimini geliştirerek daha güçlü bir İmparatorluk kurdular. (ABD sistemi Osmanlı kopyasıdır. Atlı polislerinin eğerine kadar Osmanlı modeli geçerlidir.)

Adına ABD denilen ama Avrupada savaşan devletlerin birleşerek oluşturduğu bu konsorsiyum oluşunca ve pekişince, kendisinin her bilgiye ulaşabileceği bir teknolojiye ihtiyaç duydu. Bu sebeple kadim bilgilerin peşine düştü. Hiçbir şey umrunda değil, sadece bilgi arıyor.

Her yerde değil, her boyutta arıyor. Bilgi; Şantajla, teknolojiyle, tehditle, istihbarat ile ortaya çıkar ve zekayla birleşince yenilmezlik iksiri oluşmuş olur. ABD Kadim alfabeler (sembolizma), kadim ritüeller ve kadim isimleri sürekli pekiştiriyor..

İnsanlık tarihini 10 bin yıl önce avcı toplayıcı evrimleşmiş maymunla başladı sananlar geçmişteki teknolojinin olabileceğini tahayyül edemiyor. Batman Kara Şövalye filminde maskeli Beyn ne diyor? Ben karanlığın içinden geliyorum. Batman ise şehirde doğdu.

Transformers filmindeki son Şövalye şu an sahnede. Zorro denen efsane aslında bir başka şövalye. Malta şövalyeleri hala karanlık dehlizlerde..

Angela Merkel'in bir Töton Şövalyesi olduğunu bilmeyenler, cizvitleri tanımayanlar, ABD diye bir devlet olmadığını, Roma'nın devam ettiğini, Roma diye bir devlet olmadığını, Firavunların devam ettiğini, aslında Firavunların da kadim soylardan birini temsil ettiğini anlayamıyor.

Soylar kavga ediyor, biz ise içerde kısır siyaset yapıyoruz. Belki siyaset ile Dünya'nın kadim bilgilerine şahit olur ve kafamızdaki soruları cevaplayabiliriz. Ya da hayattan hiç bir şey anlamadan bakar geçeriz. Zaten başka bir seçenekte yok.

 

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI