Bugun...

VAHHABİ/SELEFİ TEHLİKESİ!

 Tarih: 07-11-2023 14:02:00
Zeynullah Vatansever
Eski arkadaşlar bilir, bir ara içimizde yayılan selefi aparatlarıyla fena kapışmıştık. Dün yaşanan ve İncirlik provokasyonu o günlerin yeniden tecellisine işaret ediyor.
O dönemde ilgimi en çok çeken detay, selefi artıklarının neredeyse tamamının İHH ile doğrudan ilişkili olmasıydı. Meseleye kafa yorduk ve gördük ki,
Özellikle Rusya'nın terör örgütlerinden temizlenmesi için baskı yaptığı İDLİB' de selefi beslemesi HTŞ terör örgütü egemen ve İHH gece gündüz o bölgede.
Dün de İncirlik önünde protesto eylemi için ahaliyi toplayan İHH içindeki bazı grupların bahse konu eylemi provokasyona dönüştürmesi bardağı taşıran son damla oldu sanırım.
Filistin'in özgürlük mücadelesini desteklemek uğruna Türk polisine taş atan mendeburlar asla bizden olamaz. Unutmayalım: Abdülhamid hanın tahtan indirilmesine vesile olan eylemleri düzenleyenler de "Şeriat istiyoruz" sloganıyla sahneye sürülmüştü.
İçimizdeki samimi Müslümanların bir kısmı bilinçsizce İngiliz aklının icat ettiği Vahhâbî ve Selefî sapkınlığına sempati duyuyorlar. Ama onlar, askere giden, oy kullanan ve kendilerinden olmayan herkesi açıkça tekfir ederken, istiklal mücadelemizin mihmandarı Erdoğan'a "Tağut" yakıştırmasını layık görüyorlar.
Bu durumda böyle arkadaşlar farkında bile olmadan kendilerini tekfir eden sapıklara ilgi duyarak peşlerinde savruldukları taktirde, dolaylı olarak küresel papazlara hizmet etmiş olurlar.
Selefi sapkınlığı ile İHH arasında doğrudan bir ilişki olduğunu söylemek mümkün olmasa da, bünyesinde bu nevi unsurların barındığı artık yeterince aşikar. İHH yönetimi bu çapulcuları bir an önce temizlemezse tarih nezdinde vebal üstlenmekle kalmaz, döner dolaşır karşısında devleti bulur.
İHH başkanı provokasyon irademiz dışında gelişti" dedi, ama iradesi dışında eylemlere gebeliği muhtemel bir protestoyu organize ederken üstleneceği sorumluluğun bütününü öngörmeliydi sanırım.
Kısacası her sakallı dedemiz değil efendim, Derviş Vahdeti'den FETÖ'ye uzanan süreçte yığınla bedel ödedik ve yenisine artık karnımız tok olmalı ki,
Aynı yerden ısırılmayalım, vesselam.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI