Bugun...

"Edirne Kahramanı

 Tarih: 20-12-2021 14:28:00  -   Güncelleme: 20-12-2021 14:29:00
Selahattin Güldüoğlu
Daha geçenlerde yazmıştım, henüz mürekkebi kurumadı; "Erdoğan, Ecevit'e benzemez, kodumu oturtur" diye, aynen öyle oldu ve Erdoğan bu fasulyeden nimetlere "kodumu oturturum" dedi, iyi mi.
Üç tane kıçı kırık fabrika sahibi sözde "Kahraman" çakma "Karaoğlan" Ecevit'e margarin, tüp, şeker yokluğu ile diz çöktürmüşlerdi, ezik ve korkak Ecevit 3-5 fabrikaya kamu yararına el koymaya cesaret edemedi, oysa hem anayasa hem de yasalar ona bu yetkiyi veriyordu, hatırlarsanız pandemi sürecinde Erdoğan bunlara "MİLLİ MÜKELLEFİYET" kanununu ve el koyma yetkisini"hatırlatma gereği duydu ve onlar da gereken mesajı aldılar, Kocsh'un bir fabrikası solunum cihazı üretimi için kullanıldı, isterse izin vermesin.
Esasında çakma kahraman ve çakma "Kıbrıs Fatihi" Ecevit bunların taşeronuydu, o yapay yokluklar da, anayasa kitabı firlatmalar da DANIŞIKLI DÖVÜŞ idi, bunlar çakma kahramanlar türetmeye ve onlar üzerinden kitleleri MANİPLE ETMEYE bayılırlar, yakın tarihimizde bir çakma kahramanları daha var, hatırlayın kim olduğunu? darbeci ve komitacı Enver, çakma "Edirne Kahramanı" gördünüz mü bakın nasıl da seviyorlar sahte kahramanlar türetmeyi, çünkü bu taktik işlerini kolaylaştırıyor, taşeronlarını kahraman mertebesine çıkartarak, kitleleri çok daha kolay kandırıyorlar, korkak Ecevit ile darbeci ve Sarıkamış'ın müsebbibi Enver "kahraman", ama girdiği her seçimi kazanan Erdoğan "diktatör", taktik nasıl ama? bunlar Firavun soyu, bu yüzden taktikleri de şeytani.
(*) Edirnelilerin nefret ettiği bir "Edirne kahramanı" düşünebiliyor musunuz? Edirneliler dönemin fetosu olan bu fırıldak Gagavuzun ihanetlerine bizzat tanıklık yaptıkları için "Edirne'ye Enver geleceğine Bulgar gelsin" demişlerdir, o ihanete karşı duygularını böyle ifade etmişlerdir, çünkü bu hain darbeci Gagavuz sadrazamı ve kabineyi yıkmak için orduyu çapulculardan kurulu Bulgar ordusuna karşı savaştırmamıstır, Edirneliler buna bizzat tanıklık etmişlerdir, padişah kabineyi değiştirince (bu bir örtülü darbedir) kankasi olan Bulgar komitacılara karşı GÜYA bizzat kendisi harekete geçerek, (DANIŞIKLI DÖVÜŞ) Bulgarları Edirne'den -sözde- atmış ve kendisini "Edirne Kahramanı' ilan etmiştir, bir taşla iki kuş, hem darbe yapıyor, hem de beleşe kahraman oluyor, soya çekim nasıl ama, bunlar bayılırlar bir taşla kuş katliamı yapmaya. İhanet mi dediniz?
O zaten aslî işleridir, yapmadan duramazlar.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI