Bugun...

"İhanetin bedelini ödeyeceksin"

 Tarih: 26-03-2023 15:47:00
Selahattin Güldüoğlu
Bunlar nasıl bir tipoloji bir fikri olan var mı?
Hani bunlar demokrasi havarileri idi, hani bunlar okumuş etmiş, ışıklı, aydın, hukuka saygılı çağdaş ve de laik kişilerdi?
Akşener'e ne yaptıklarını bilmiyoruz, ama illaki ortaya çıkacak, her ne kadar atı olan Üsküdar'ı geçmiş olsa da, her ne kadar utanma nedir bilmiyor olsalar da.
Muharrem İnce'yi tehdit ediyorlar, neden acaba? Muharrem İnce ne yapmış bunlara? Muharrem İnce'nin haklarını kullanma özgürlüğü yok mu? evet yok, bu faşistlere göre böyle bir hakkı yok, çünkü bu faşistlerin çıkarlarına aykırı.
Mesala herkes Erdoğan aleyhine aday olabilir, ama bunların aleyhine kimse aday olamaz, olmamalı, neden? çünkü bu sabıkalı faşistlerin işine gelmiyor.
Len daha durun bu Muharrem sizi delip geçecek, başka delecekler de var, onlar sırasını bekliyor, mesala onlardan biri İmamoğlu, şimdi detay vermeye gerek yok, anlamı da yok, ama yazın bir kenara, zaten oyları aşağı çekerek zarar verdi bile ama çok daha fazlasını verecek.
Bir de bu çürük ittifakın her an bölük pörçük olma ihtimali her daim var, bu ittifak seçim gününe kadar tek parça olarak kalamaz.
Kazanmak şöyle dursun, rezil olacaklar, rezil....
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI