Bugun...
SON DAKİKA

Faşistsin sayın Kemal Kılıçdaroğlu,

 Tarih: 26-06-2021 08:31:00  -   Güncelleme: 26-06-2021 08:44:00
Selahattin Güldüoğlu
Faşistsin sayın Kemal Kılıçdaroğlu, hem de faşistlerin ağababası bir zihniyetin temsilcisisin... Bundan zerre kadar şüphem yok.
Diyorsun ki:
“İktidar olunca ilk yapacağımız işlerden birisi, Suriyelileri kardeşçe Suriye'ye geri göndermek olacaktır.”
Evet, Türkiye'nin başka hiç bir önemli işi yok. İlk iş onları göndermek. Çok haklısınız sayın Kılıçdaroğlu... Orada öldürülen milyonlarca masum insan sayısı yeterli değil... Esed ve Rusya öldürecek kadın ve çocuk sıkıntısı çekmesin diye, evet bir an önce Suriyelileri geri göndermek gerekiyor.
Tek kelime ile zalimsin ve zulmün dört dörtlük uşağısın sayın Kılıçdaroğlu...
Diyorsun ki:
“AB bana söz verdi...”
Sen kimsin sahi sayın Kılıçdaroğlu? İktidar partisi misin? Ya da Türkiye'yi Irak ve Suriye sınırlarından içeride veya Doğu Akdeniz'dei Azerbaycan'da ya da deniz aşırı ülkelerde istemeyenlerin sözcüsü olmaktan başka hangi projenin temsilcisisin? AB sana bir şey almayı taahhüt etmeden, senden bir söz almadan neyin sözünü verdi acaba? Öz evlatları mısın ya da ne tür bir hizmetlerini görüyorsun, söyle de bilelim sayın Kılıçdaroğlu?
Diyorsun ki bir de:
“Irkçı değilim.”
Irkçı değilsin evet ama dört dörtlük bir faşistsin. Sadece kendi imtiyazlarını önemli gören, kendini ayrıcalıklı gören zavallı güruhun temsilcisisin.
Şunu iyi anla sayın Kılıçdaroğlu ve senin arkandaki güruh da iyi anlasın...
Şu yeryüzünde bütün ırklar insandır... Ve Suriyeli diye bir ırk zaten yoktur. 90 yıl önce kuzuların kurda temsil edildiği bir haksız dağıtım vardır ve bunun adına devlet demek de acziyetin tecellisinden başka şey değildir. Suriye denilen topraklar ve Suriyeli denilen halk bizden farklı değil sayın Kılıçdaroğlu... Ezo Gelin Suriyeliydi... Misakı Milli sınırları Halep'in 14 kilometre güneyinden geçiyordu.
Sayın Kılıçdaroğlu... Ya körsün görmüyorsun ya da bilerek kasden ve taammüden faşist bir pislik rolünü oynuyorsun... Dün, Irak'ın çocuklarını ve kadınlarını bombalarla öldürdüler... Bugün, Suriye'nin çocuklarını ve kadınlarını bombalarla öldürüyorlar. Sana birer milyon masum yetmedi anlaşılan ki böyle rahat konuşabiliyorsun... Biz birlik olmazsak, düşene sahip çıkmazsak, zalimlerden olursak yarın aynı bombalar bizim çocuklarımızı ve kadınlarımızı bombalayacak.
AB bunu istiyor. İstiklal Savaşı sonrası, binbir nedenle pay edemediği ülkemizi şimdi paylaşmanın hesabını yapıyor. Göremiyor musun sayın Kılıçdaroğlu, yoksa görmemek çok mu işine geliyor, söyler misin?
Hayır hayır... Bu böyle olmaz.
Allah'ın laneti zalimlerin üzerinedir.
Bunu iyi bilin sayın Kılıçdaroğlu.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI