Bugun...

Yahudi Ve Mason Cevat Babuna'nın Oğlu Oktar Babuna Herşeyi İtiraf Etti.

 Tarih: 18-07-2021 07:52:00  -   Güncelleme: 18-07-2021 08:49:00
Selahattin Güldüoğlu

Rockefeller'ın kölesi, Yahudi ve Mason Cevat Babuna'nın oğlu Oktar Babuna herşeyi itiraf etti.TGRT'de sözde İslami programlar yapan Cevat Babuna Sabetayistti ve Masonlar tarafından kollandı.

Gündüzleri TGRT'de İslam'ı kendince anlatır, geceleri evde gizlice Yahudi duaları okurdu. Kendisi de sonradan Masonlarla sıkı fıkı olan, Oktar Babuna, Babası Cevat Babuna'yı anlatıyor.

Sabetay Sevi Kimdir?

Sabataycılar Kimlerdir?

Ailemin ve diğer Yahudi dönmelerinin Peygamber kabul ettikleri, Sabetay Sevi 1600′lerde İzmir’de yaşamış bir Haham'dır. Yahudilerin mistik kitabı Kabala’yı kendisine göre yorumlayıp Sinagog'larda vaazlar vererek çevresine kalabalık bir Yahudi cemaati toplamıştır.

Bu cemaatin sayısı artıp önemli bir güç olunca yabancı devletler tarafından Manipüle edilmeye başlamış..Zamanla devleti bölmeye yönelik ,Kanunsuz hareketlerin odağı haline gelmiştir !..

Bu yasadışı faaliyetleri nedeniyle Osmanlı Devleti’nin takibatına maruz kalınca Sabetay Sevi stratejisini tamamen değiştirmiştir. Müslüman olduğunu iddia etmiş.

Müslüman ismi almıştır.  Müslümanlar gibi giyinmiş ve Müslümanlar gibi davranmıştır.Onun cemaatindeki herkes de onun gibi isimlerini değiştirerek  görünüşte Müslüman bir yaşam sürmeye başlamışlardır.Ama sıkı sıkıya bağlı oldukları Yahudi inancını ve geleneklerini Hiç terk etmemişlerdir !..

Ailemdeki Sabetaycılar..

Benim ailem de Sabetay Sevi’nin izinde Yahudi inancını yaşayan Ailelerden biridir. Annem ve babamın her ikisi de üç büyük dönme Cemaatinden biri olan “Karakaşiler” kolundan gelmektedirler. Annem Semin "Ataman" Babuna’nın ailesi olan Atamanlar Karakaşiler’in en popüler ailelerinden biridir.

Selahattin Galip’in “Dönmeler ve Dönmelik” isimli eserinin 372. sayfasında Ataman ailesinin Dönme olduğu açıkça zikredilmektedir..Baba tarafım ise Selanik ve Köprülü Üsküp dönmelerindendir.Babam Cevat Babuna’nın annesi Nazire Hanım Selanik dönmesidir !.

Babam Sabetaycı Cevat Babuna, Sabetaycılar için gerçek dinlerini gizlemek en önemli ibadettir. Sabetay Sevi’nin protokollerinin 16. maddesi, Müslüman Türklerin adetlerine onların gözlerini örtmek için Riayet edilsin Ramazan orucu ve Kurban için sıkıntı gösterilmesinZahiri olan her ibadet uygulansın der !.

Bu amaçla Sabetaycılar ; Mevlevi, Bektaşi ,Melami tarikatlarında gerçek kimliklerini saklayarak girmşler. Mutasavvıf Müslüman görünümüyle kendilerini başarıyla gizlemişlerdir. Bugün de birçok Yahudi dönmesi göstermelik olarak namaz kılıyor. Oruç tutuyor, Zekat veriyor.

Hatta hacı oluyor, bunların yanında Namaz-Oruç gib iİslami ibadetleri göstermelik olarak dahi olsa uygulamayanlar da vardır ki benim ailem de bunlardan biridir.Babam kendisini, namaz kılarak değil de muhafazakar TV kanallarına çıkıp dindar Müslüman gibi konuşarak kamufle eder.

Kendisinin Müslüman profesör zannedilmesi hoşuna gidince rolünü pekiştirmek amacıyla “Bilimden İmana” isimli kitap yayınlamıştır.

Birçok yerini Sayın Adnan Oktar’ın Kitaplarından (Sanki o kitapları Adnan Oktar yazıyormuş gibi oysaki birçok bölümünü Oktar Babuna hazırlıyor).Kelimeleri kopyalayarak babamın kitabındaki intihallerin bir dökümüne buradan Ulaşabilirsiniz.

Babamın gerçek yüzü ise evde ortaya çıkar. Babam her gece yatmadan önce Tevrat’ın Mezmurlar bölümünü Mum ışığında ayakta sağa sola sallanarak İbranice olarak gözyaşları içinde okur..

 Günde 3 vakit Tefila’yı (dönmelerin ibadeti) haftasonları Sidur Duası’nı hiç aksatmaz.Annem de en az babam kadar Tevrat bilir.

Her ikisi de birçok bölümünü ezbere okurlar.

Meyve Bayramını, Ağaç Bayramını ve Kuzu Bayramını,Düzenli kutlarlar.

Babam bu bayramlara, beni ve kardeşlerimi götürmez.Bunları ileride öğreneceksiniz derdi !.

Bunlardan her yıl 22 Martta kutlanan ve sadece evli olanların katıldığı, Kuzu Bayramı’nda, akıl durdurucu rezillikler yaşanırdı.. Şu kadarını söyleyeyim ki 22 Mart Kuzu Bayramı gecelerindeki Cevat Babuna; TGRT ekranlarından büyük müçtehit edasıyla ahkam belirleyen, Cevat Babuna’dan çok farklıdır..

Babamın gerçek halini gösteren bir fotoğrafına buradan ulaşabilirsiniz.Annemin de babamın da normal yaşantıları bu fotoğrafta kinden 1000 kat daha dejeneredir..

Benim ailemin Sebataycı kökenlerinin, Kan kampanyasının büyümesinde ve sonra aniden durmasında büyük etkisi olmuştur.. Başta Oktar Babuna  Sabetayist aileden geliyormuş diye kampanyaya destek veren dönmeler benim göstermelik değil samimi Müslüman olduğumu öğrendiklerinde kampanyayı durdurmuşlar, beni de ölüme terk etmişlerdir..

Babam, Chicago’da ilk işe başladığında işten atılmıştı..İngilizcesi yetersizdi. Fakat sonra Chicago’da Mason olmuş ve ardından gazetelerde “Uçan Türk” diye haber olmuştur.Sonra kendisine tüm yollar açılmıştır.Babam Chicago Mason locasında Locaya kayıtlı masondur..

Beyaz mason eldivenlerini hatıra olarak getirmiştir ve bunları kütüphanesinde saklar.

Sabetaycı Basın Çıldırdı. Sabetaycılar konusundaki gerçeklerin gündeme getirilmesi Sabetaycı basını paniğe sürükledi.Bu nedenle Sabetaycı Şeyhlerinden biri ayağa kalktı..Ve bu yönlendirmeyle tüm basın çıldırmış bir şekilde hareket ediyordu..

Nasıl olur da  bir çocuk Sabetaycı babasını ailesini ele verir..Sabetaycıların karanlık gizli yönlerini halka açıklar diye panik haldeler..Diğer Sabetaycı aileler de deşifre olma korkusu ile büyük bir dehşet yaşıyorlar ve bu nedenle ölüm tehditlerinde bulunuyorlar !..

Sabetaycılar klasik “Medyada tekel ve kartel kurma” yöntemlerinden yararlanarak dindar Müslümanlara düşmanlık ediyorlar !..

Oktar Babuna'nın itiraflarını okudunuz..

Bilmelisiniz ki sonraki dönemde TGRT'nin tamamen Siyonistlerin eline düşmesinde ülkemizdeki Sabetaycılar büyük rol oynadılar.. Bilindiği gibi Nurculuk akımını da tamamen içimizdeki İsrail ile Uluslararası misyoner Masonik ve Siyonist teşkilatlar ittifak ederek kurdular.. Ülkemizde Fetö'nün ilk eğitim kurumu İzmir'deki Özel Yamanlar eğitim kurumudur.. Ve bu okul da yine gizli Yahudilerden olan Sezen Aksu'nun babası tarafından kurulmuştur..

Değil Fetö,Nurculuk akımının kendisi bile tamamen bu teşkilatların Pususudur !..

 

Resim

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI