Bugun...

Atlantikçiler için DENİZ BİTTİ dedik

 Tarih: 08-07-2021 21:41:00  -   Güncelleme: 09-07-2021 06:31:00
Selahattin Güldüoğlu
CAAPPE belediyelerini bitirdiler, ifasın eşiğine getirdiler,
- Banka soyamayınca spor kulüplerine dadandılar, ne yaptıklari denetlenmeyen dipsiz kuyu olan bu kulüplerin 30 milyar borcu oluştu, bu paralar nereye gitti.
Henüz yazılarımın mürekkebi kurumadan özel bir bankadan S..O.S sesleri gelmeye başladı, biz banka soyamazlar dedik ama bunların gözü bu saatten sonra bir şey görmez, kendilerini bile patlatabilirler (kendilerini derken holdinglerini, bankalarını vs olarak anlayin, zira bunların ceplerinde başka ülkelere ait pasaportları mevcut)
Kendileri için kurtarma paketi talep ettikleri ancak talepleri kabul görmeyince Bakan Albayrak'a da bunlar İTİBAR SUİKASTI yaptılar.
Botokslu mafya bozuntusu da SON UMUT olarak şantaj maksatlı bunların sahaya sürdüğünü ilk dakikadan itibaren yazdık.
ABD'de mukim küreselci agababaları tasfiye edilince iyiden iyiye köşeye sıkıştılar, zira kendi varlıkları gibi gözüken servet ve sermaye bunlara ait değil, bunlar çantacı takımı. Neden sanayici değil de montajcı olduklarını anladınız mı? Atlantik ötesinden aldıkları emirleri uyguluyorlar.
Yok yapay et üretecekmiş, yok hayvanlar imha edilecekmiş, sözde bilişimci iken herbolog olan kepçe kulak bill var, bunların işi bitti, 2023'e kadar doktor kendi haline bırakın, ne yaparsa yapsın modunda, kuyruk acısı ile aklı sıra giderek ayak insanları rahatsız edip, arıza çıkartıyor, mızıkçı çocuklar gibi, misketleri elinden alındı,
kuyruğu dik göstermeye çalışıyor,
diğeri yani ondan daha üst pozisyonda olan petrolcu Rock. emmi de bunun gibi tasfiye edilenlerden, bunların Türkiye vekil-harçları da onlar gibi yıkılacaklar, ama gider ayak ciddi arızalar çıkartacaklar buna da hazir olmak lazım.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI