Bugun...
SON DAKİKA

Mevzu Dolar ise Türkiye'yi FETO'ya teslim edelim dolar 1 lira olsun.

 Tarih: 25-10-2021 12:26:00
Ramazan Say
Bunun olacağına dair çok sağlam belgem var, Feto Türkiye'ye hakim olduğunda dolar 1.2 TL idi.
Aynı dönemde küreselcilerin sol maske takıp, solcu rolü verdikleri Canan Kaftancıoğlu Feto'nun Zaman gazetesine "bugünleri görmek için 30 yıl acı çektik" diye röportaj vermişti.
O günler dediği şey elbette küreselcilerin Feto üzerinden Türkiye'ye hakim olmalarıydı.
Bugün çekilen ızdırapların sebebi ne? işte bu küreselci yapıya silah çekilmesidir..
Dikkat.edin bize para ile saldırıyorlar, çünkü bunların en önemli silahı PARA'dır.
Döviz kuru ile saldırırken, ikinci saldırıyı Türkiye'yi KARA PARA ile mücadelede GRİ LİSTEYE alarak yaptılar. Dikkat edin buradaki saldırının konusu da PARA'dır.
Aslında bu durum ne kadar aciz olduklarını da gösteriyor, acizler çünkü PARA dışında kullanabilecekleri bir SİLAH kalmadı.
Akdeniz'de, Libya'da, Karabağ'da hatta tüm Afrika'da karşımıza çıkabiliyorlar mı? HAYIR, işte bu durum bu yapının kaybeden bir yapı olduğunu gösteriyor, ellerinde kalan tek silah olan PARA ile saldırıyorlar.
.
Benim Kaybedenler kulübü dediğim yapı bu, ellerinden geleni arkalarına koymasınlar, zira bakmayın KUYRUKLARININ dik olmasına, işleri bitti, bunlar için TARİHİN SONU geldi, Musa Peygamberden sonra ikinci kez tarihin sonunu yaşayacaklar..
  YORUMLAR YORUM YAP | 1 Yorum
  • Necmi Gül 25-10-2021 12:35:00

    ABD için doları yükseltmek çok kolay. İnsanlarımız sırf bu yüzden ülkenin bölünmesini, Doğu Akdeniz’deki haklarını kaybetmeyi, yapılan teknoloji ve silah sanayi hamlelerini umursamayacaksa o zaman bunca mücadele niye verildi? Kurtuluş savaşı neden yapıldı? 15 Temmuz ihanet girişimine neden karşı çıkıldı? Türkiye lehine gelişmelere sevinmek neden? Ülkemiz ile milletimizin bir bütün olduğunu unutmamak gerekiyor aksi durumda bölünmek, yok olmak an meselesidir. Irak, Suriye, Libya... bizim için çok iyi örneklerdir.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI