Bugun...
SON DAKİKA

Bize ne....

 Tarih: 20-12-2021 14:34:00  -   Güncelleme: 20-12-2021 14:35:00
Ramazan Say
Dünya yeni bir düzenin doğum sancılarını çekerken dışardan ve içerden bir takım mahfiller Türkiyemizin bu kurulacak sistem ve düzenin dışında kalması için Türkiyemizin yeniden dogmayip ölü dunyaya gelip sistem disinda kalmasi için elinden geleni yapıyor. . .
Ekonomik saldirilarin arkasinda güçlenmesine engel olamayacaklari Türkiyenin en azından kisa vadede güç sahibi olmasını dünyada ve bölgemizde denge bozan ve kendi dengesini kuran bir ülke olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. . .
Tabii devletimiz elinden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde iken, fondaş ve zihniyetinin karşılığı olan kitlenin 3 maymunu oynamaktan öte ihanet içerisinde olması da gözden kaçırılmış bir durum degildir. . .
Hali hazirda dolar manipulasyonunu yapan mahfilleri ve sorosun gayri sahih elemanlarini da devlet bir bir not etmiş durumda. . .
Bedelsiz hiç bir şey elde edilmez,
edilse de bayağı sıradan
ve kiymetsiz olur. . .
Bu devlet son 300 yıldır milleti ile beraber sayısız acı bedeller ödedi. . .
Şimdi bu millete reva görülmeye çalışılan 100 yıllık yeni bir boyunduruğun olmamasi için piyasada oynanan manipulatif hareketlere prim vermeyip devletin yaninda dimdik durma vaktidir. . .
Harekette birlik yoksa, fikirde birlik faydasızdır . . .
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI