Bugun...
SON DAKİKA

Boş işlerin adamı Kılıçdaroğlu.

 Tarih: 26-05-2022 08:08:00
Ramazan Say

Memlekette ne kadar boş iş varsa hepsi bundan çıkıyor.

Yine eline verdikleri  patates belgeler ile asılsız suçlamalarda bulunup duruyor, bugüne kadar yaptığı suçlamalardan hiç bir halt çıkması, yani kedi olalı bir fare tutmuş değil.

Parti genel başkanı olmadığı dönemde AK Parti Grup Başkan vekili Mehmet Mir Dengi Fırat'ı "Uyuşturucu kaçakçılığı" ile  şuçlamıştı, her ne kadar Mehmet Mir Dengi Fırat kaçakçılığı yapan nakliye firmasının kendisine ait olmadığını, sadece kendisine ait malları taşıdığını, bu nedenle kaçakçılığın kendisiyle ilgisi olmadığını" söylemiş olsa da işe yaramadı, zira olmayan bir  suçu Mehmet Mir Dengi Fırat'a dolayısıla onun üzerinden AK Parti'ye yapıştırdılar.

Sonra ne mi oldu? elbette  kılışdaroglunun yalancı olduğu mahkemenin kararı ile tescil edildi, daha da vahim olanı o dönem CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'nun iddiasına destek veren HDP Mehmet Mir Dengi Fırat'ı milletvekili yaptı, CHP ile birlikte AK Parti'yi salladılar, yani CHP suçlamada bulunduğu Mehmet Mir Dengi Fırat'la müttefik oldu.

Tam Fetovari kumpaslar bunlar, sonradan HDP'den vekil olması aslında Mehmet Mir Dengi Fırat'ın fetocu olduğu şüphesini arttırıyor, yani sızdığı AK Parti'de CHP'ye pas attı, CHP'de gol yapmaya çalışti, foyaları meydana çıkınca CHP ile Mehmet Mir Dengi Fırat'ı el ele kol kola gördük, ittifak yaptıkları HDP vasıtasıyla.

CHP ve Kılıçdaroğlu muhalefet yapıyormuş gibi yaparken aslında "BOŞ" yapıyorlar, bu yüzden tüm iddiaları palavra çıkıyor, palavracı bir muhalefet var karşımızda.

Dünyanın en güvenilmez sözü CHP'li sözüdür.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI