Bugun...

UYARI

 Tarih: 08-06-2021 13:04:00  -   Güncelleme: 08-06-2021 13:14:00
Mustafa Güldağı
 

  Son yıllarda içeride ve dışarıda her konuda çok büyük adımlar atıldı. Ama hükümet şunlara dikkat etmelidir:

1) Pandemi ile oluşan hata ve eksiklere acilen son vermeli.

2) Acil esnafı rahatlatacak adımlar atmalı. Esnafın yükü hafifletilmelidir.

3) Aileleri zora düşüren fahiş fiyat artmasına, gereksiz zamlara neşteri vurmalıdır!

4) Son dönemde oluşan işsizliği engellemelidir. Ve ayrıca iş beğenmeyen değil iş olup da çalışmayanları teşvik edici düzenleme yapmalıdır.

5) Bazı kurumlarda çok liyakatlı adamlar ciddi başarılı işler yaparken bazısında işten anlamayan insanlar vardır. Liyakata daha önem vermeli.

6) Eğitim sistemini öyle inşa etmeli ki insanların "körüne sorgusuz" partiye, lidere, örgüte, cemaat, ideolojiye, tarikata, hocaya, siyasi lidere bağlanmasını önlenmeli. Sorgusuz ve körü körüne bunlara bağlananlar en tehlikeli insan tipidir. Zombidir! Konuşmak bile gereksizdir.

7) Vatan, millet, iman şuurundan uzak kalan gençler sadece zevkinin paranın peşine düşer. Ajan olarak kolay devşirilir. Vatan, millet, iman şuuru gençlere çok iyi yerleştirilmeli. Faydalı filmler çekildi. Lakin yeterli değil.

8) Partisinin, ideolojisinin, vakfının, cemaatinin, tarikatının çıkarını değil milletin genelinin faydasını, çıkarını düşünenlere görev vermelidir.

9) Yabancı istihbarat servisleri ve içerideki elemanları liyakatli, görevini iyi yapan insanları yıpratıp liyakatsizlerin önünün açılmasını sağlıyorlar. Dikkat edilmeli.

10) Doğalgaz ve petrol kuyularını açıp çıkarmak ve bunun üzerinden baskılara karşı petrol doğalgazla yabancı güçlere karşı denge politikası oluşturmak önemli stratejiydi. Doğalgaz petrol için teknik yeterlilik hızla ilerletilmeli. Teknik yetersizlikle tehdit gelebilir.

11) Son 5 yılda Türkiye'nin en büyük 25 zengini sermaye ve paralarını dışarı taşıyıp ekonomik operasyona ortak oldular. Milleti de zora soktular. Hükümete düşen bunları sıkı denetleyip yine bunları milleti rahatlatacak şekilde yönlendirmeli. Uyarıdı bu zenginler. Ama uyarı yetmez. Şimdi dikkatli okuyun.

12) Bana Avrupa, Lübnan, Ortadoğu, Latin Amerika, Asya ve çevre ülkelerdeki dost ve vatandaşlarımızdan gelen haberleri birleştirince Türkiye'de büyük bir "kontrollü bunalım" oluşturulmak isteniyor. Son Dubai videolarının amacı şahıslar değil. Bu kontrollü bunalımı oluşturmak için daha büyük bir planın parçası. Hedef Türkiye'dir. Parti fasa fiso.

13) Unutmayın. Bunalmış ve bölünmüş halk istihbarat servislerinin en büyük hizmetçisi olmaya adaydır. Milletin bunalıma düşmesi hükümet tarafından engellenmeli ve hızla maddi manevi motive edilmelidir. Dikkat buyurun.

14) FETÖ ve PKK meselesine gelince. FETÖ, CIA'nın gözü kulağıydı. FETÖ ile görüp dinleyip operasyon çekiyordu. PKK ise CIA'nın eli ayağıydı. PKK ile vurup patlatıyordu. PKK ve FETÖ'ye büyük ve başarılı operasyonlar yapıldı. CIA'nın eli, ayağı, gözü, kulağı kesildi. Bunlara operasyonlar hükümet ve muhalefetin içindeki kriptolar tarafından sinsice sekteye uğratılmak isteniyor. Hükümet daha dikkatli olmalı. Bu klikler halkın güvenini sarsıp operasyonları durdurtmak istiyor.

15) 3 şey kullanılarak kaos ve provakasyon oluşturuluyorsa kesin yabancı istihbarat operasyonudur: Atatürk, Mezhep, Din.

Sağ sol, alevi sünni, laik dindar çatışmaları da yabancı istihbarat operasyonuydu. Kazananı halk olmaz. Yabancı istihbarat kazanır. Türkiye yapılan "büyük kontrollü bunalım" planı gereği Atatürk, Din ve mezhep üzerinden Türkiye gerilmeye çalışılacak. Hükümet önlem almalı.

16) Türkiye eşittir "Ordu ve MİT" demektir. 15 Temmuz ile ordu ve MİT'ten ABD'nin 70 yıldır ilmik ilmik ördüğü yapıları tasfiye edildi. Ordu ve MİT yeniden modernize edildi ve hızla bolge ve dünyada atağa geçti. Hedef ordu ve MİT olacak. Aktifleşti ve büyük operasyonlar yapıyor. Ordu ve MİT'i tekrar pasifize edecek yönetimi getirmek isteyecekler. Dubai operasyonun amacı da ordu ve MİT'e uzanır. Şahıslar gösterilerek görmeniz engellenir. Ordu ve MİT'i ele alıp tekrar yapılanmak istiyorlar.

17) Unutmayın. Devlete operasyon yapılırken halkı şahıslara, partilere, ideolojilere zoomlarlar. Halk operasyonun devlete yapıldığını anlamasın diye. Hatırlayın, 28 Şubat'ta "Müslüm Gündüz, Fadime Şahin, Ali Kalkancı, laik, dindara" zoom yaptılar. Zoomlanmış halk dış operasyon olduğunu anlayamadı. Zooma izin vermeyin.

Kaldırın kafanızı. Hükümet de zoomlaşmayı engellemek için dikkat etmelidir.

Hedef MİT'tir, ordudur. MİT ve orduyu kaybeden Türkiye'yi kaybeder. Kaybettiler.

Hedef devlettir, Türkiye'nin güvenlik konseptidir. Sahıslar partiler fasa fiso.

Hedef Türkiye'yi denizlere ayak bastıramayacak hale getirmektir.

Hedef güvenlik konseptidir. ABD güvenlik konseptini yok edip Türkiye'yi daha kolay ameliyat yapacak hale getirmek istiyor.

Hükümetin çok dikkat etmesi gerekir. Hata ve eksikleri önlemelidir.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI