Bugun...

“Hayvanseverlerin sesi çok çıksaydı

 Tarih: 18-06-2021 06:33:00  -   Güncelleme: 18-06-2021 06:42:00
Meltem Yılmaz

“Bir hayvanın gözlerine baktığımda yaşayan bir varlık görüyorum. Bir arkadaş görüyorum. Bir ruh hissediyorum.”

 

Tarım ve Orman Komisyonu Başkanı Yunus Kılıc; “Hayvanseverlerin sesi çok çıksaydı 18 senedir beklenen ve hâlâ çıkması şüpheli olan Hayvan Hakları Yasası şimdiye kadar çoktan çıkmış olurdu. Çıkacak olan yasa hayvanları koruyoruz adı altında hayvanların yok olması demektir.

 

Yasa aynen şöyle; Sokak hayvanları sadece "belediyelerin" "muhtarlarla" birlikte belirleyecekleri yerlerde beslenecek. Bu demek ki izin vermeyi zorlaştıracak ve imkansız hale getireceğiz. Hayvanseverler başka yerlerde gidip hayvanları besliyorlar, bu da olmaz dedi..

 

Bu yasa hayvanların katledilmesini isteyenlerin yasasıdır ve buna çok sevineceklerdir. Ben de diyorum ki; Hayvan katilleri, tecavüzcüleri para cezası ile salınıyor. Belediyeler barınakta öldürüyor, şehir dışına ölüme atıyor ceza yok. Evdeki hayvanlara göz dikildi..

 

Şehirdekiler ise muhtar ve belediyenin belirlediği odaklar ile şehir dışına sürülecek. 18 yıl Hayvan Hakları Yasası çıkaracaklarını beklediğimiz yöneticiler, Hayvan haklarını gasp etme yasası hazırlamışlar.. Bu durumda 2023 seçimlerini yanlış yasa ile zora sokacaktır hükümeti.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI