Bugun...
SON DAKİKA

ANILARINA SAYGIYLA ; GÜLRİZ SURURİ&ENGİN CEZZAR

 Tarih: 18-07-2021 07:33:00  -   Güncelleme: 18-07-2021 07:35:00
Meltem Yılmaz
Birlikte tam 56 yıl geçiren çift Engin Cezzar’ın artık engelli olduğu son 5 yılında bile bir saniye bile ayrılmazlar. 28 Ocak 2017’de bu dünyadan ayrılan Engin Cezzar’ın ardından, neredeyse 2 sene sonra 31 Aralık 2018 tarihinde aramızdan ayrılan Gülriz Sururi geride en az kendisi kadar zarif bir vasiyet bırakarak Engin Cezzar’ın toprağına kavuşur…
Ayşe Arman ile röportajından;
Evlilik dediğin varlıkta-yoklukta hastalıkta-sağlıkta bir arada olmak
Biraz romantiğim ben. Benim için evlilik, varlıkta-yoklukta, açlıkta-toklukta, hastalıkta-sağlıkta bir arada olmak. Şimdi geriye dönüp bakıyorum ki, aslında öyle de oldu... Pek çok şeyi birlikte yaşadık. Her şeyi hatta! Fırtınaları da! Kaç kere battık, çıktık bir bilsen... Ama bu yaşımda rahatlıkla söyleyebilirim ki, baharı da yazı da kışı da aynı adamla yaşamanın tadı hiçbir şeyde yok!
Hayat gelip geçiyor zamanın ve aşkınızın kıymetini bilin
En değerli şey vakit, sevdiğin insanla geçirdiğin vakit... Bu yaz, Engin’e bir şey için kızdım. Kendimce küstüm yani. O ne yapsa, oralı olmuyorum filan. Neyse yukarı çıktı, yatağa yattık. O böyle, “Hadi gel barışalım” der gibisinden kolunu uzattı, “Omzuma gel!” demeye getirdi. Eski Gülriz gitmezdi. Ama bugünkü Gülriz olarak düşündüm, “Nasıl olsa, beş gün sonra gideceğim o omuza. O omuz, benim hayatta kendimi en huzurlu hissettiğim yer. Birden, ‘Neden vakit kaybedeyim ki?’ dedim, hemen gittim sarıldım.” Gençliğimde böyle değildim. Herkese, affedici olmalarını tavsiye ederim. Hayat gelip geçiyor, zamanın ve aşkınızın kıymetini bilin!
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI