Bugun...

Artık Herkes İyice Anlasın!...

 Tarih: 25-10-2021 12:27:00  -   Güncelleme: 25-10-2021 12:28:00
Hülya ER
Soros'un Türkiye temsilcisi Osman Kavala, 15 temmuz darbe girişiminin planlayıcıları arasında bulunan eski CIA çalışanı Henri Barkey ile beraber hareket etmek suretiyle ülkemiz aleyhine casusluk suçu işlediği iddiası ile müebbet hapis istemi ile yargılandığı için tutuklu.
Casusluk iddiası ile hakkında müebbet hapis cezası talep edilen bir herifin tahliyesi için ağlamayan kalmadı. Ülkemizdeki işbirlikçi güruhun başını çektiği yığınlara son günlerde batı ülkelerinin büyükelçileri de eklenince sabır taşı çatladı.
Reis bahse mevzu büyükelçilerin ülkemizden kovulması için talimat verdi. Haklı mı? Sonuna kadar!... Bunlar müstemleke edasıyla istikamet çizdikleri eski Türkiye'nin tarihe karıştığını anlamakta zorlanıyorlar.
Son zamanda yaşanan ekonomik baskılar, tekelci komprador burjuvazinin fahiş fiyat oyunları, Kavala ve Demirtaş'ın tahliyesine yönelik açıklamaların hepsinin altında bağımsızlığımızı hazmedememe sendromu yatıyor.
Kim ne yaparsa yapsın eninde sonunda bağımsızlığımızı ve bölgesel egemenliğimizi tanıyacaklar. Yeter ki biz duruşumuzu bozmayalım, tefrikaya düşmeyelim, birbirimizi yemektense torunlarımızın istikbaline odaklanalım.
Gerisine Allah kerim!...
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI