Bugun...

Filistin

 Tarih: 18-07-2021 07:43:00  -   Güncelleme: 18-07-2021 07:44:00
Hülya ER

Rothshild’ler 1917'de İngiliz Hükümeti'ne 'ABD'yi Birinci Dünya Savaşına sokması karşılığında' Filistin'e söz vermesini sağladı.  İsrail'in %80'ine sahipler.  Rothshild’ler tipik olarak perde arkasında çalışırlar. İsrail örneğinde, Rothshild’ler Birinci Dünya Savaşını tasarladılar ve Britanya'nın başının belaya girdiği 1917'ye kadar beklediler. .

Rothshild’ler daha sonra İngiliz Hükümetine, ABD'nin Birinci Dünya Savaşına (İngiltere'nin yanında) girmesini sağlayabileceklerine ve böylece İngiltere'nin Almanya ve diğerleri üzerindeki zaferini garanti altına alacaklarına söz verdiler.

Ancak karşılığında bir şey istediler: Filistin. 

Böylece aşağıdaki, Britanya Hükümeti Dışişleri Bakanı James Balfour'dan Baron Rothshild’e resmi bir mektup olan Balfour Deklarasyonu oluşturuldu.

Majestelerinin hükümeti, Filistin'de Yahudi halkı için bir ulusal yurt kurulmasını olumlu karşılamaktadır ve bu amaca ulaşılmasını kolaylaştırmak için elinden gelen çabayı gösterecektir."

Bu konuda büyük bir sorun vardı, Filistin asla İngiltere'nin ele vereceği bir yer değildi.

Haklı olarak orada yaşayan Arap ve Filistin halkına aittir. 

Rothshild Siyonist Yahudileri geldi, yönetimi ele geçirdi ve orada yaşayan milyonlarca Filistinliyi zorla tahliye etti ve öldürdü.

Bu güne kadar da  hala soykırım yapıyorlar.

Siyonist devlet İsrail'in yaratılması, başından beri büyük ölçüde adaletsizdi..

İsrail'in kuruluşunun 3. Dünya Savaşının habercisi olabileceğini söylemek abartı olmaz..

Siyonist İsrail ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve daha fazlasının hükümetlerini kontrol ediyor ve Rothshild’ler İsrail'i kontrol ediyor....

Resim

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI