Bugun...

EFSANE OLACAKTI, GAZOZ OLDU

 Tarih: 29-01-2022 14:21:00  -   Güncelleme: 29-01-2022 14:49:00
Celal Atik

Neye niyet neye kısmet; kalkan yemeye gitti, kalkanı yedi döndü, yedi mi yoksa yedirdiler mi orası tartışılır .

Şark kurnazı İmamoğlu siyasette tarih yazıyor, ama "siyasi paçozlaşma"nın tarihini yazıyor.

Çırak çıkarttılar, paçavraya çevirip attılar kenara, o karda kışta onu yollara çıkartan umut EFSANE OLMA umuydu, neye niyet neye kısmet, efsane olma umuduyla  yola çıktı, GAZOZ olarak geri döndü.

Hak etti mi? hem de fazlasıyla, ona oynanmış bir oyun var mı? hem de nasıl, hani "bana kumpas kuruldu" diyor ya çok doğru söylüyor, hani İngiltere büyükelçisi ile görüşmesi için "bu yemek karla mücadeleden daha önemliydi" diyor ya kesinlik doğru, ancak bir farkla görüşme önemliydi de soru şu KİMİN İÇİN ÖNEMLİYDİ? elbette İmamoğlu'nun şahsi menfaatleri için önemliydi, Türkiye için önemli olacak değildi ya, hatta CHP için de aynı şey denebilir.

Esasında uzatmayalım kısa yoldan gidelim İmamoğlu kendi menfaatleri için AVA ÇIKTI, AV OLDU, mevzu son derece net.

Efendim kumpasa uğramış, peki adama sormazlar mı? Senin yaptığın ne diye? hiç mi siyasi ahlakın yok;  KENDİ PARTİ'NİN BİLE ARKASINDAN DOLANIYORSUN, SENİ BELEDİYE BAŞKANI YAPANLARIN ARKASINDAN İŞ ÇEVİRİYORSUN, durumu v sahibine baskın çıkan suç üstü olmuş hırsız ile aynı.

İki eli kanda olduğu bir vaziyette iken her şeyi bir yana atmış sahi  menfaatlerinin peşinde koşan bir siyasi figür, bunu yaparken de kendi partisinin arkasından dolanıyor, kendine güvenenlerin arkasından iş çeviriyor, bu saatten sonra İmamoğlu siyasi bir meftadır.

Gelelim işin diğer tarafına, İmamoğlu İngiltere büyükelçisi ile buluşuyor diye sakın onu İngiltere'nin adamı olarak düşünmeyin, tam tersine kendisi sözcüğünü Soros'un yaptığı ABD merkezli kürelselcilerin ekolündendir, Feto'ya yakın oluşu, geçmişte Feto bünyesinde çalışmasının sebebi de bu ekolden oluşundan dolayıdir, malum Fato'da aynı merkezin k.elpi.

Bu yapının desteği zaten cebinde onun amacı bunun yanısıra İngiltere'nin de desteğini almak, bu amaçla çırpınıp dururken VURGUNU YEDİ, "he canım he, sen bi gel bize bakarız duruma" dediler, zokayı midesine kadar soktular, sonra bir çektiler ne mide kaldı, ne ciğer, hepsi paramparça oldu, olm senin kalibre kaç ki? boynundan büyük işlere soyunuyorsun, senin kilo yeter mi bu işlere, çırak çıktı diyeceğim de bu kelime kifayetsiz kalıyor, GAZOZ OLDU demek biraz daha kifayetli.

Erdoğan'ın karşısına çıkacak olan herkes GAZOZ oluyor, Muharrem İnce GAZOZ olmadı mı, yok o değil bu İmamoğlu daha aday bile olamadan GAZOZ oldu, zira  bir efsane varken, ikincisi olmaz.

NOT : İnanın bu duruma şimdi  İngiltere büyükelçisi bile kıs kıs gülmektedir, yok böyle bir siyasi paçozluk, Z..ük fındık kadar aklıyla yükseklerden açmaya yeltenirken kalkanların yüzdüğü derinlikte VURGUN YEDİ.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI