Bugun...

Müslüman miltanı giyen Yahudiler

 Tarih: 01-07-2021 15:04:00  -   Güncelleme: 01-07-2021 15:07:00
Celal Atik
Mahmut Şevket Paşa;108 yıl önce (11 Haziran 1913) masonik ittihat terakki örgütü'nün önde liderlerinden "Mahmut Şevket Paşa", silahlı suikast sonucu öldürüldü.
İttihatçı Mahmud Şevket Paşa, Alliance Israelite Universelle "Evrensel Yahudi Birliği" okulunda öğrenim görmüştür.Eşitlik,ilericilik,kardeşlik gibi yaldızlı sloganların arkasına sığınarak ve Avrupa’daki siyonistlerin ajanı gibi çalışarak Osmanlının içten yıkılışını kolaylaştıran ve İsrail'in kuruluşunu hazırlayan Jöntürk’lerin İttihat ve Terakkicilerin elebaşlarının tamamı Yahudi asıllıdır.
Bunların büyük kısmı, yahudi cemaatine bağlı, İbranice eğitim veren bu “Alliance Israelite Universelle” okullarında ders almışlardır...
Alliance Israelite Universelle” okulları'nın hangi maksat ve programlarla çalıştığını ise Rıfat N. Bali’nin yayına hazırladığı Esther Benbassa ve Aron Rodrigue adlı Yahudi tarihçilerin yazdığı “Türkiye ve Balkan Yahudileri Tarihi kitabında detaylarıyla açıklanmaktadır.
Bu iki Yahudi tarihci'nin itiraflarından da anlaşıldığı gibi, ülkemizde İslam’ı dışlayarak veya sadece aksesuar gibi kullanan “Türk Milliyetçiliği” kılıflı, ırkçılık ve din düşmanlığı da, yine aynı Yahudi Alliance okullarının saçtığı kirli ve tehlikeli bir akımdır..
Selanik’ten, 31 Mart isyanını bastırmak bahanesiyle İstanbul’a gelen ve Sultan II.Abdülhamid Han’ı (GÖK SULTAN'I) tahttan indiren “Hareket Ordusu”nda 700 Selânikli Yahudi'nin oluşturduğu “Gönüllü Musevi Taburu” bulunmaktaydı..“Hareket Ordusunun başına Hüseyin Hüsnü Paşa geçti.
Kurmay Başkanı ise tandık bir isim olan
Yüzbaşı “M. Kamal" idi. Hareket Ordusu, Ayastefanos’a "Yeşilköy" geldiğinde birliğin komutasını 3. Ordu Komutanı Mahmud Şevket Paşa ve Kurmay başkanlığını Berlin’den gelen Binbaşı Enver aldı..Mahmut Şevket Paşa, Sultan II.Abdûlhâmid Han'ın tahttan indirilmesi ile sonuçlanan 31 Mart olayının baş aktörlerinden, Selanik'ten gelen hareket ordusunun komutanıdır..
Mahmud Şevket Paşa, Abdülhamid Han hakkında "Yıldız burcunda ikamet eden Baykuş" ifadeleri ile hakaret etmiş ve "Allience Israelite Universelle"
(Evrensel Yahudi Birliği) okulunda eğitim görmüştü..
Bunları asla unutmayın.....
Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI