Bugun...
SON DAKİKA

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI

 Tarih: 25-07-2021 07:19:00  -   Güncelleme: 25-07-2021 07:20:00
Celal Atik
Dedik ya! 'Hak' ve gölgesinden daha önemli takımınız/tarafınız varsa yandınız. Hiç bir hikayeyi çözemezsiniz. Çünkü çözmek için çabanız olmaz; mahallenin ezberlerine boğulursunuz.
Bu bağlamda, Türkiye'de vesayet zincirini kesin ve keskince yazalım; ki FETÖ'nün siyasi ayağının KESİN ve KESKİN TESPİTİni yapalım.
1. Hem Milli Kuvvetler hem Şer Kuvvetler her partide, dernekte, vakıfta, örgütte, kurumda, hatta devlettedir.
2. Emin olun en çok da ikitidar adayı ya da iktidar partisinde, .... kurumunda, devletinde... Ama İktidar, hangi kurumda olursa olsun; saklanma gerekleridir. O sebeple 15 Temmuz'a kadar Reis'in güdümünde olanlar; hemen sonrasında; o güne kadar ki, kademeli temizliğin ardından; hem temizlik kendilerine ve/yani, finale yaklaşınca, hem de delegasyonun kaymalarından AK PARTİ de gücü ele geçirmiştir.
3. 2022'de her maddesi yeniden tartışılacak ve bu olsun diye, Reis, Devlet, Doğu ve Deniz Beyler eliyle 50-50 ye getirilen Referandumun tek ve gerçek sebebi, Devleti ve Reis'i; AK Partideki şerlerden korumaktır. Terakkiperver ve Serbest'i kurup tasfiyeyi başaramayan Atatürk'ü ve tekrar geri inmekte zorlanan Özal'ı ve sonralarını hatırlayın. Allah korusun...
HATIRLATAYIM: Milli olan, Devletin işine bakarken; hain olan gözünüzü boyama derdindedir.
4. Her neyse; 500 yıldır, kesin ve keskin hakim olan vesayetçi işgalin; ikinci dünya savaşı sonrası son çatısı olan FETÖ'ye, evet daha önce indirilen öldürülen 14 Padişah, 1 Başbakan, 2 Cumhurbaşkanı da dahil; ama daha asi, olmak üzere; her lider belli zamanlar göz yummak zorunda kalmıştır.
5. Ancak Türkiye'de vesayetin son 2 yüzyıldaki (Reis'in de 29 Ekim'de bahsettiği Baltalimanı ve Tanzimat sonrası) ana kurumu; Jön Türkler - İttihat Terakki - CHP - FETÖ (+PKK+DHKPC+Vakıflar+STKlar+ÇOKÇAAA Cemaat Ehlidir) çizgisidir.
6. Türkiye'de Selefi/Vahhabi/Anezi/Yobaz cemaatçilerin hamisi CHP'dir.
7. FETÖ'nün 21 kişilik Yönetim Kurulu'nun 14'ü mason ve CHP'ye yakındır.
8. FETÖ'nün KURUCULAR KURULU'NUN 3 ÜYESİ:
FETULLAH GÜLEN / MASON / CHP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ;
YAŞAR TUNAGÖR/ MASON;
KASIM GÜLEK/ MASON/ CHP GENEL SEKRETERİ.
Bundan gayrı, bu yazının konusunu saatlerce yazsak - üstelik sadece son 7 yıldan bu yana azcık açsak bile, yukardaki her maddenin altına yüzlerce alt madde ekleriz - ne yazarsak yazsak bu özetin altını dolduracağız. Nokta!
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI