Bugun...

Romalılar hristiyanları öldüre öldüre sonunda hristiyan oldular,

 Tarih: 08-10-2022 09:11:00
Celal Atik
Romalılar hristiyanları öldüre öldüre sonunda hristiyan oldular, İngilizler Lutercileri öldüre öldüre Protestan oldular.
Katoliklik Roma dinidir, İngilizler ve bir kısım Cermen Romalilasmamak için Luterci (Protestan) oldular.
Romalılar Cermenlere "Barbarlar" diyorlardı, Romalar Cermenleri ilk kez Jül Sezar ile yendiler ve bu yengi sonrasında Roma imparatorluk, Sezar da imparator oldu.
Sonra o Roma ve Cermen birleşiminde Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu doğdu, "kutsal" ifadesi Vatikan'ın kutsamasından geliyor, ya da başka deyişle Vatikan da bu birliğin parçası ve dini lideridir.
İki dünya savaşında Cermen tarafı esasında Katolik Haçlı İTTİFAKI'dır, her iki savaşta da Ortodoks Rusya Protestan İngiltere'nin yanında yer almıştır, Katolik VATİKAN, şövaleye yaptığı Napolyon'u İngiltere ve Rusya'ya karşı savaştırdı, Napolyon'u Yeni Roma imparatorluğu vaadiyle zokaladılar, sonuç Fransa'nın hezimeti ile sona erdi, Napolyon musibetinden ders alan Fransa çok doğru kararla -Katolik olmasına rağmen- Protestan İngiltere'nin yanında yer aldı ve kazançlı çıktı.
Vatikan-Cermen İTTİFAKI başka deyişle Katolik Haçlı İTTİFAKI Roma Cermen İmparatorluğunu yeniden kurma arzusuyla yüz milyon insanın öldüğü iki Dünya savaşı çıkardı, Dünyanın başındaki en büyük tehlike bu arzu ve hırstır.
İki savaştan da kolu bacağı kırılarak çıkan Cermanya çaptan düştü,ancak bugün onun üstlendiği rolü ABD üstlenmiş durumda, ancak malum iki ABD var, bu ALMO-Sakson olan ABD'dir, yani Demokrat parti ile temsil edilen ABD 'dir, diğer ABD ise kuzen ANGLO-Sakson ABD 'sidir, bu da Cumhuriyetciler tarafından temsil edilir, bugüne kadar ABD 'yi sırayla yönettiler ama artık bu anlaşmalarin süresi bitti.
Papa, Dinlerarası Diyalog projesi kapsamında Kazakistan'a gitmis, Fetonun belinin kırılmasıyla Türkiye'yi kaybeden papa yalpa yapa yapa çaresizce dolaşıp duruyor,. geçenlerde malum Irak a Şii kutsal yerlerini ziyarete gitmişti, derdi çok büyük, zira Avrupa'da çağrı yapsa 100 kişi bile toplayamaz, çareyi başka yerlerde arıyor.
ABD'ye dönersek, Vatikan'ın tek umudu ABD içerisindeki Katolik uzantısıdır, bu uzantı aynı zamanda ABD merkezli KURESELİZM'dir, bu kureselizmin de işi bitti, devasa küresel şirketlerin batışına tanık olmaktayız, işte o şirketler bunların şirketleri, taksit taksit gidiyorlar, tarihin sonu denen şey tam da bu, bu son bunlar için.
Bunların işinin bitmesine tek bir hamle kaldı, bunları ayakta tutan şey Tayvan'daki üretimleridir, Çin Tayvan'ı bunların elinden alırsa işleri bitmiş olacak, sandukaya son çivi de çakılmış olacak, buna mani olmak için Çin'de darbe yapmaya bile kalkabilirler, zira onlar için hayat meyat meselesi.
Uzatmayalım ve konuyu bize getirelim, tanık olduğunuz üzere ERDOĞAN izlediği dış politika itibariyle bu yapıya fersah fersah uzakta, çünkü PKK'yı da Feto'yu da Daes'i de ve dahi tüm terör örgütleri ve paralel yapıları destekleyen yapı bu yapıdır, tacı yere düşmüş diye her şeyi kendine mübah görrn bir yapıdır bu yapı, hem Doğu hem de Batı Roma'nin topraklarında gözü olan yapı bu yapıdır, İstanbul ise en başta göz koydukları şehirdir, PKK 'ya binlerce tır silah veren yapı, 31 MART'tan, 15 Temmuz'a tüm darbeleri organize eden yapı bu yapıdır.
Şimdi bunu bir soru ile bitirelim, hayatını bu Katolik Haçlı İTTİFAKI'na karşı mücadeleye adayan cennet mekan Abdülhamid'e darbe yaparak, topraklarimizda gözü olan bu yapının gönüllü taşeronu ve mayın e$$€hi olan İTC hain değil midir? saftilar talanı dolabı geçin bunları uydurmak için damgalak olmak lazım, hiç mi Napolyon'dan ders almadılar, Nazi ile ittifak yaptığı halde son anda taraf değiştiren aptal Stalin kadar da akılları yok muydu? Hepsini geçtim, bizim BİN YIL BOYUNCA savaştığımız HAÇLI İTTİFAKININ yanında nasıl olabildiler ? Feto'dan yüz misli daha haindirler, zira feto darbeyi başaramadı ama onlar başardı, feto Türkiye'yi yıkamadı ama onlar Osmanlıyi yıktılar, feto.da tıpkı onlar gibi VATİKAN'ın taşeronu idi, Papa'nın elini öpmüş, Papa'ya "hizmetinizdeyim" diye mektup yazmıştı, dün de film aynı, bugün de aynı, hatta bin yıl öncesine gitsek Hasan El Sabbah filmi de aynıdır, onunla da Selçuklu'yu yıkmak.istediler, BATÎNİ'ler.bu şeytani işleri çok iyi bilirler, V∆+ik∆n da bâtîni'dir.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI