Bugun...

Devlet İtini De Bitini De İyi Bilir

 Tarih: 20-06-2021 08:01:00  -   Güncelleme: 20-06-2021 08:02:00
Celal Atik
Uzaktan kumandalı botokslu kamikaze şantaj videolarına ara vermiş, daha önce ikinci seviyeye geçmek için
Erdoğan-Biden görüşmesini bekkeyecekler diye yazmıştık, gördüğünüz üzere her şey son derece açık ve seçik.
Bu besleme kamikazenin ipi Atlantikçilerin elinde,sokakta torbacılık yaparken,onlar tarafından keşfedilip,günün birinde işimize yarar (TETİKÇİLİĞİMİZİ yapar)diye besleme. yapıldığı aşikar.
Atlantikçilerin de ipi Newyork'da mukim küreselcilerin elinde,daha doğrusu siz bakmayın bunların burada büyük büyük PATRONLAR olduklarını bunların alayı çantacı,elbette para sorunları hiç olmadı,çünkü parayı zaten bunların Newyork'da mukim PATRONLARI basıyor,
ancak bu devrin sonuna gelindi,bu dönem bitiyor,bunların Küreselci PATRONLARI ABD ile birlikte tasfiye oluyorlar,bunların derdi de bu,
bu yüzden bunları ateş bastı,Türkiye devletini yine eskisi gibi kendilerine payanda yapmak istiyorlar, aksi takdirde tasfiye edilen
 
KÜRESELCİ PATRONLARI gibi tasfiye olacaklar, iktdara bu yüzden savaş açtılar,şantajla iktidara yaslanarak ayakta kalmak, pozisyonlarını korumak istiyorlar, Biden'ın gelişi ile iyiden iyiye bitleri kanlandı ve harekete geçtiler.
Önce -Atlantikçi emekli a.leri- imzaciları sahaya sürdüler, akabinde beslemeleri olan botoksluyu kamikaze yaptılar, akabinde HDP binasına provokasyon saldırısı geldi.
Botokslu besleme kamikaze HDP binasına yapılan saldırıyı SADAK'la ilişkilendiriği gibi daha büyük saldırıların ve vahim olayların vuku bulacağını tasmasını elinde tutan PATRONLARI adına muştulamış.
Atlantikçi çantacılar kamikazeleri üzerinden SANTAJ yapıyorlar,şantaj yapmasınlar da ne yapsınlar, halleri öyle böyle değil,
gerilerinden soluyorlar,zira Newyork'da mukim küreselcilerin ayak sesleri gelen yeni Dünya düzeninde yerleri olmayacak, onlarla birlikte bunlar da devrilecekler, şantajı da bunun için yapıyorlar, Erdoğan'dan kendilerini bekleyen bu hazin sondan kurtarmasını istiyorlar, bakan Albayrak'a da bu yüzden düşman oldular, bakan Albayrak'a bunlara olumlu bakmadığı için düşman oldular ve hakkında mesnetsiz istinadlarda bulunarak, bakanın görevine son verilmesine sebebiyet verdiler, bakan Albayrak gitti de ne oldu?
 
Maliye bakanlığında bir şey mi değişti? her şey aynı şekilde devam etmiyor mu? Şimdiki bakanla neden uğraşmıyorlar? Sözünü ettiğim beklentileri Bakan Albayrak'a yönelikti, onun damat oluşu nedeniyle kendilerine daha fazla yardımcı olabileceğini düşünüyorlardı, ama istedikleri olmadı ve saldırıya geçtiler.
Botokslu kamikazeyi yıldırım Demirören'in üzerine sürmelerinin nedeni iktidara "ona varda bize yok mu"demek için, iyi de olum siz Atlantiğe (Sam babaya) uşaklık yaptınız, Demirören devletin hizmetinde oldu, devlette ona pozitif ayrımcılık yapmış, ne var bunda?
Devlet kendisine hizmet edene bu ayrımcılığı yapamayacak mı?
 
Devlet itini de bitini de iyi bilir.
 
75 yıldır Nike hizmet ettiyseniz ona başvurun, t.c. devleti sızı neden kurtarsın, hizmeti Atlantik'e yapın,
kıçınız kurtarmaya gelince T.C. Devletine koşun, o da olmayınca tüm kamikazeleri, psikopatları, emekli bilmem kimleri sahaya sürüp, iktidara şantaj yapın.
ERDOĞAN-Biden görüşmesinden kendileri için olumlu sonuçlar çıkabileceğini düşünerek bekleme moduna gectiler, bir şey çıkar mı bence çıkmaz, Coni'in ilacı olsa kendi kel başına sürer, ama olsun halen Coni'den yana umutlular.
Çok.da zıvanadan çıkarlarsa Kasımpaşalı uzun Adamın hasabı bozulur ve bunlara Dünyayı dar eder, fetocular gibi kaçacak delik ararlar, şu ara çok hassas bir dönemden geçildiği için uzun adam enerjisini boş yere bunlara harcamak istemiyor, ayrıca bunlar yüzünden Coni ile de daha fazla gerginlik olsun istemiyor,
ancak bunlara "eşeginizi nerede kaybettiyseniz orada arayın" der mi , der, "kime hizmet (uşaklık) ettiyseniz sizi o kurtarsın, gölge etmeyin yoksa alırım paçanızı aşağı ulen" der mi der.
Zira iyiden iyiye zıvanadan çıktılar, gerilerinden solumak böyle bir şey işte.
Coni'nin fetosunun, pkk'sının belini kırdık, bir fe içeride iş adamı kılıklı uşaklarının belini de kırarsak bu Coni'ye çok koyar, işte bu yüzden bu çantacılar şımardıkça şımardılar, "Erdoğan'ın kendilerine dokunamayacağını" hesap ediyorlar, Biden bunlara cesaret verdi,
keza Biden ve Demokrat Parti kaybedenler kulübünun mukim küreselcilerin yani Newyork'da siyasi çizgisi, Biden bunların köprüden önceki son çıkışlar, son umutları, bir şey değişir mi?
Şayet nehirde akan su tersine akarsa ancak o zaman değişir,yoksa asla değişmez,bunların kaybı kesin,
içerdeki uzantıları da kendi koçlarını kurtarmanın derdine düşmüş durumdalar, KAVGA BU, botokslu kamikaze gibiler bu işin at sinekleri.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI