Bugun...

Dolar Bir Dönem 1.2Lliraya Kadar Düşmüştü.

 Tarih: 25-10-2021 12:30:00  -   Güncelleme: 25-10-2021 12:32:00
Beyza Kural
Peki nasıl oldu bu iş?
Ekonomide bir mucizesi mi olmuştu?
Şöyle oldu; biz çok farkında değildik ama FETO Türkiye'yi tamamen ele geçirmişti, Erdoğan onlardanmış gibi rol yapıyordu, onlar da Erdoğan'a kendi adamları gözüyle bakıyorlardı, bizi ele geçirdiklerini zannettikleri için paramızı da değerli kılmışlardı, malûm bunların yönettiği küresel ekonomi sistemi baştan aşağı palavradan ibaret, kalem ellerinde istedikleri gibi çiziktiriyorlar,
istedikleri ülkeyi yüceltiyor,
istediklerini çökertiyorlar,
Fetö ' nün belini kırmızımızdan ve onlara silah çektiğimizden beri bize para ile ekonomi ile saldırıyor,
KUR'un iktisatla zerre kadar alakası yok, PARA bunların en büyük SİLAHI,
KUR bunların elinde tamamen SİYASİ bir araçtır
DOLAR çok yüksek diye rahatsız olanlara diyorum ki; Türkiye'yi FETO'ya [ya da direkt Feto'nun patronu küreselci yapıya] teslim edelim dolar tekrar 1.2 liraya düşsün, var mısınız?
Sesinizi duyamadım....
ABD'de TV'ye beyanat veren KRİPTO PARA'nın CEO'larından biri bakın ne diyor; "Türkiye 5 milyar dolarlık BİTCOİN alsın, bu miktarı 5 yıl içinde 50 milyar dolara çıkartsın parasına DEĞER KAZANDIRMIŞ OLUR"
Görüyorsunuz değil mi küreselci CEO TL'nin nasıl değer kazanacağının yolunu açıkca itiraf ediyor, yani para ile bize dayak atıyorlar, bize isteklerini dayatıyorlar, bunu anlamak için 10 yaşındaki çocuk zekası yeterlidir.
Türkiye'nin BİTCOİN'e yatırım yapmasını isteyen malum yapıya Erdoğan'ın cevabı ne oldu? BİTCOİN'e yatırım yapmak şöyle dursun tam.terine bir GENELGE çıkartarak MERKEZ BANKASININ BİTCOİN'i ödeme aracı olarak kabul etmesine yasak koydu..
İşte bu GENELGE'den sonra taşeron mühalefetin saldırısı geldi,
CHP başkanı Merkez Bankasını kast ederek "Erdoğan'ın talimatlarına uyduklari takdirde iktidara geldiklerinde bunun hesabını soracaklarini" söyleyerek bürokrasiyi (Merkez Bankasını) tehdit etti.
Bu arada merkez Bankası faizleri 200 baz indirdi, faiz yoluyla 300.yildir kanımızı emen kürelci yapı buna anında karşılık vererek Türkiye'yi kara para ile mücadelede GRİ LİSTEYE alındığını ilan ettiler..
Mevzu Türkiye olunca tüm ilkeleri, kuralları bir yana bırakan, hiç bir ahlâk tanımayan bir yapı var karşımızda, ellerindeki tüm kozları kullanıyor,
tüm mermilerini harcıyorlar, hem de kendilerini rezil etmek pahasına, zira ya herro ya merru konumundalar, bitime doğru hızla ilerliyorlar, mevzu Türkiye olunca kendi d*tleriyle inatlaşmaktan geri durmuyorlar, bir gecede Türkiye'yi kara para şüphelisi ilan ediyorlar, itibarları yerlerde sürünüyor,
zira kimsenin bunlara itibar edeceğini sanmıyorum, kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Bu çakallara sanıyorum en fazla bizim paçoz muhalefet itibar ediyor ve önem veriyor, paçozlukları da buradan kaynaklanıyor zaten, FİRAVUN'izmin uşağı olmuşlar..
 
 
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI