Bugun...
SON DAKİKA

Ne Tesadüf Ama!

 Tarih: 19-06-2021 07:40:00  -   Güncelleme: 19-06-2021 07:41:00
Beyza Kural
Sedat Peker, 2 hafta önce Suriye'ye silah sevkiyatına SADAT'ın da dahil olduğunu iddia ediyor, bugün HDP İzmir il binası saldırısı zanlısının SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitim aldığı söyleniyor.
Ne tesadüf ama!
HDP saldırganı katilin sorgusunun bu kadar çabuk bitmesi ve ifadesinin anında DW’ye servis edilmesini nasıl anlamak gerekir çözemedim. Bu adamın çeşitli bağlantıları bulunan bir provokatör olma ihtimali araştırıldı mı? Bu işin arkasında FETÖ’nün olup olmadığı araştırıldı mı?
Ne hikmetse bozkurt işareti yapan resimleride anında servis ediliyor .Organize işler iyi çalışıyor, lakin yemiyoruz .Ülkeyi kaos ortamına çekemiyeceksiniz.
Mafya Youtube’ciyi oynatan parmakla İzmir’deki tetiği çektiren parmak aynıdır. Bu filmi daha önce de görmüştük, hiç şüpheniz olmasın.
CHP, ip, hdp birlikteliği toplumda rahatsızlık yaratınca hemen İp başkanı atladı,hdp ayrı aday çıkarsın diye, sanki arada mesafe varmış imajı yaratmak için,ama aslında beraberliklerini ispat etti bu konuşma, bir parti başkanı başka partinin ayrı aday çıkarması .
Hdp onbinlerce masum insanın katili olan pkk ile bir bağları olmadığını sadece siyasi bir hareket olduklarını ispat etsin o zaman izmirdeki saldırıyı hep beraber kınayalım ,savcı Selim kirazı odasında öldüren alçaklara sesi çıkmayanlar bugün hdp için taraf olmaları iki yüzlülüktür.
Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'Sedat Peker @sedat_peker 1-Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız. Eğer benim tecrübeme ve samimiyetime nanıyorsanız hiçbir şartla sokağa çıkmayın. Translate Tweet 14:57 17 Jur 21 Twitter for iPhone' görseli olabilir
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI