Bugun...
SON DAKİKA

BU TOOG SİZE İKİ NUMARA BÜYÜK

 Tarih: 02-11-2022 16:16:00
Beyza Kural
Bir kaç yıl önce "Yerli otomobil üreteceklermiş...Pöh...Hani fabrika nerede?" diyen muhalefet liderinin tabii ki kendisine bir yüz bulup da fabrika açılışına gelmesini kimse beklemiyordu.Ama hiç olmazsa insan bir tebrik mesajı yayınlar. Günlerdir ülkcülük nutukları atıp da Türkiye'nin milli projesine sırt çevirmek de nedir?
Yahu bir gün olsun bütün siyasi hırslarınızdan arınıp da şu milli heyacanı, coşkuyu o özel günde,Cumhuriyetimizin 99'uncu yıldönümünde sırtınıza geçirip ,Gemlik'e gelebilseniz,boncuklarınız mı dökülürdü? Emin olun alkış alır hatta gönül bile çekerdiniz. Nitekim İYİ Parti için durum böyle oldu.Ama nerede sizde o kapasite,o vizyon,o samimiyer?..İnanın,bunların hepsi sandıkta tezahür edecek milli hafızaya kaydediliyor."Biz nerede yanlış yaptık?" diye düşüneceğiniz günlerde aklınıza önce bunlar gelsin...
Bir de sosyal medyada TOOG'u kötülemek,aşağılamak,sözde alay etmek isterken aslında kendileri gülünç duruma düşen sahte klavye kahramanları vardı.Örneğin,biri şöyle yazmıştı:
"Gomonistleri üzecek TOGG'un muhteşem 3 özelliği:
1-Besmeesiz çalışmıyoruş.
2-Koltuğa oturunca alkol testi yapıyormuş.Pozitif çıkarsa direksiyonu kilitliyormuş.
3-Ezan okununca en yakın caminin önüne sağa çekiyormuş."
Ne komik(!) değil mi?Bir milli projeyle dalga geçmek isterken milli ve manevi değerleri ayaklar altına aldığını fark etmemek için insanın gözüne ve gönlüne katarakt inmesi gerekir. Haydi o cahil diyelim.Peki bu mesajı kendi hesabından retweet eden yani aynen paylaşan muhalif ünlüler tayfasına ne diyeceğiz?
Kendi hasedinde boğulmak bu olsa gerek...
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI