Bugun...
SON DAKİKA

"van/yeni-uyelik/otomobil/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

Kadına şiddetin önlenmesi için yeni yılda iki yeni adım
İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına şiddetle mücadele kapsamında 1 Ocak 2021'de iki yeni adımı hayata geçirecek...
Otomobilinde pompalı tüfekle vuruldu, hastanede öldü!
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, otomobilinde pompalı tüfekli saldırıya uğrayan Harun Can Gerengi (20), ağır yaralı olar..
Gece yarısı feci kaza! Araç hurdaya döndü
Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'ndan Ulus istikametine giden Y...
Efsane Cuma indirimi geliyor
İndirim çılgınlığında 11.11’den sonra sıra Efsane Cuma ve Siber Pazartesi’nde. Korona kısıtlamaları nedeniyle bu iki gün..
IBAN yazmadan para transferi dönemi
VakıfBank, müşterilerini dijitalleşmenin kolaylıklarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bireysel Mobil Bankacılık ara yüzler..
Kefaret oyuncuları kimler, konusu nedir? Kefaret ne demek?
Kefaret dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayınlanıyor. FOX TV'nin yeni dizisi Kefaret hakkında meraklı arayış başladı. Peki..
Yerli otomobil de yerini aldı! MÜSİAD EXPO fuarı açıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobilde dünyada rekabetçi olacak çok önemli bir projeyi hayata geçir..
Kış lastiği takması zorunlu araçlar hangileri?
LASİD Genel Sekreteri Erdal Kurt, kış lastiğine geçiş ile ilgili erken tedbir alınması gerektiğini belirterek "Kış lasti..
İhracatçının yolu demir ağ ile örülecek
Toplam ihracatta demir yolu taşımacılığının payı yüzde 1’in altında bulunuyor. Ucuz ve doğa dostu demir yolu taşımacılığ..
Son dakika... 3 yılda 7 bin 312 yabancı Türkiye vatandaşı oldu!
Yabancı sermayeye yönelik vatandaşlık vermek gibi cazip imkanlar sunan Türkiye’de, son 3 yılda 7 bin 312 yabancı, 1 mily..
YUKARI