Bugun...

"van/tum-haberler/ekonomi/s/keywords/van/tum-haberler/ekonomi/50" İLE İLGİLİ HABERLER

Yetişkin eğitimi durma noktasına geldi
Eğitimin önemli bir ayağı olan Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda verilen yetişkin eğitimleri salgın neden..
Beykoz’dan 3 yeni yüksek lisans programı
Beykoz Üniversitesi’nin Güz Dönemi yüksek lisans başvuruları devam ediyor. Mevcut programların yanı sıra Klinik Psikoloj..
Ücretsiz internet devam edecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, öğrencilere ücretsiz internet paketi verilmeye devam edileceğini bildir..
Bursa’nın en büyükleri açıklandı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) kent ekonomisine ışık tutan en önemli saha çalışması olan ‘Bursa İlk 250 Büyük ..
Çiftçi tarlayı boş bırakmadı
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (PANKOBİRLİK) 68. Olağan Mali Genel Kurulu Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleştir..
Tıbbi cihaz ödeme sorunu aşılıyor
Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği (ARTED) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Öztürk, sektördeki ulusal ve ulus..
‘Azerbaycan’a destek vermek zorundayız’
CHP MYK’nın ardından açıklama yapan Sözcü Öztrak, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yönelik saldırılarının kabul edi..
‘Türkiye üzerine düşeni yapıyor’
Azerbaycan’ın yanında olduklarının bir kez daha altını çizen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Uluslararası kuruluşların Ermenis..
İYİ Parti A Takımı yarın açıklanacak
Liste krizinin damga vurduğu kurultayın ardından İYİ Parti’de gözler, yarın açıklanacak A Takımı’na ve Meclis grubu yöne..
‘Berberoğlu kararı için henüz erken’
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Enis Berberoğlu hakkında verdiği, “hak ihlali” kararı sonrasınd..
YUKARI