Bugun...

"van/tum-haberler/ekonomi/s/keywords/van/tum-haberler/ekonomi/50" İLE İLGİLİ HABERLER

EPDK 46 yeni  lisans verdi
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik, petrol ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasalarında 46 ye..
Bandrollü ürüne cepten sorgulama
Tüketiciler, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) hayata geçirdiği mobil uygulama sayesinde, aldıkları tütün mamulleri ile..
Çin’e kanat açtık sırada Avrupa var
Dünyanın en büyük 4. kanatlı ve ürünleri ithalatçısı Çin’e Türkiye’den ihracat başladı. İlk gemi dün yola çıktı. İhracat..
Trendyol’dan yeni teslimat modeli
E-ticaret sitesi Trendyol, müşterilerin siparişlerini anlaşmalı noktalardan ve kargo otomatlarından teslim alabilmesine ..
Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram - çeyrek altının alış ve satış fiyatı kaç TL?
Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarının güne nasıl başladığını öğrenmek isteyenler için güncel altın fiyatlarını hab..
Seda’nın katili nerede?
Avcılar’da geçtiğimiz yıl birlikte yaşadığı Seda Kurt’u öldüren Ercan Akkaş 1 yıldır firari. Katledilen Kurt’un annesi B..
İstismara ‘iyi hal’ indirimi
İki yıl boyunca kız ve erkek kuzenlerine cinsel istismarda bulunan H.H.D. iyi hal indirimiyle 15.5 yıl hapis cezasına ça..
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı
Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan getirildi.
Van'da 10 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak
Van’ın Çaldıran ilçesinde arazide kendisinden yaşça büyük biri tarafından dövülerek kafasında birçok yarık oluşan çocuk ..
Bursa'da 3 genç kız 'Tiktok' için çatıya çıkıp video çekti
Son dakika haberlere göre, Bursa’da sosyal medya uygulaması Tiktok’a yüklemek için bir binanın çatısına çıkıp, video çek..
YUKARI