Bugun...

"van/gunun-haberleri/ekonomi/s/keywords/van/gunun-haberleri/ekonomi/10" İLE İLGİLİ HABERLER

3 araç yarışıyordu
İstanbul Maltepe sahil yolunda 22 Temmuz gecesi Yusuf K.’nın kullandığı aşırı süratli araç, evine gitmek için arkadaşıyl..
Borsa İstanbul'dan flaş karar! Dolar/Ons Altın sözleşmeleri akşam seansında da işlem görecek
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) "Dolar/Ons Altın" sözleşmeleri akşam seansında da işlem görec..
Sanayi ok gibi çıkıyor
Türkiye ekonomisi, pandeminin olumsuz etkilerini geride bırakıyor. Normalleşmenin başladığı hazirana ilişkin sanayi üret..
596 milyar TL aktif büyüklükle ikinci sıraya çıktı
Yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 138.7 milyar TL artırarak geçtiğimiz sene sonuna göre yüzde 30.3 artış sağlayan Ha..
6 ayda rekor geldi hedefe kilitlendi
Turkcell 13.6 milyar TL ile tüm zamanların en iyi yarı yıl gelirini elde etti. Genel Müdür Erkan, yıl sonu hedeflerine d..
BMW 5 Serisi Türkiye yollarına çıkıyor!
BMW’nin premium otomobil standartlarını belirleyen modeli Yeni BMW 5 Serisi, en son teknolojik yenilikleri ile Ağustos a..
Darp iddialarıyla gündeme gelen Daria Kyryliuk, Bodrum’da
İzmir Çeşme'de bir mekanda güvenlikçiler tarafından dayak edildiğini iddia eden ve kanlar içindeki görüntüsü ile günlerc..
Son dakika... Ege'de Yunan tacizi! Bakan Soylu isyan etti: 'Yaptıkları insanlık dışı'
İçişleri Bakanı Süleyman Amanos Dağları'nda 'Yıldırım-5 Operasyonu'nun başlatıldığını son dakika olarak duyurdu. Bakan S..
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gümrüklü limana, üzerindeki helikopterle demirlenen, Rus milyarder Leonid Mikhelson'a ait ..
Yerinde gümrükleme uygulaması başladı
Dış ticarette yerinde gümrükleme sistemi, Ticaret Bakanlığı tarafından ilgili yönetmelikte yapılan değişikliklerin ardın..
YUKARI