Bugun...

"van/gunun-haberleri/ekonomi/s/keywords/van/gunun-haberleri/ekonomi/10" İLE İLGİLİ HABERLER

TESK’ten ‘organik ürün’ sahtekârlığı uyarısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, sosyal medyada ve bazı e-ticaret siteler..
Kentin birçok noktasından görüldü! 8 katlı binada korkutan yangın
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 8 katlı binanın çatısındaki restoranın bacasından çıkan yangın endişe yarattı. dumanlar ken..
Minibüs ile otomobil çarpıştı: Ortalık savaş alanına döndü
Sakarya’nın Adapazarı ilçesi duble yolda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve bölgenin adeta savaş ..
Kontrolden çıkan lüks otomobil defalarca takla attı
Maltepe sahil yolunda süratli bir şekilde Kadıköy istikametinde seyir halinde olan lüks otomobil henüz bilinmeyen bir ne..
Mucize kurtuluş! Olabilecek tüm tesadüfler bir araya geldi... 'Ben neden ölmedim!'
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayan 17 yaşındaki Şeyma A., o sırada köprünün altından geçen gezi teknesine alındı. İ..
Damga Vergisi Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle Damga Vergisi Nasıl Hesaplanır?
Damga vergisi, devletin yapılan anlaşmalardan aldığı bir tür vergi çeşididir. Yapılan işlemlerin geçerliliğini sağlamakt..
İhbar Tazminatı Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle İhbar Tazminatı Nasıl Hesaplanır?
İhbar tazminatı bazı sebeplerden dolayı işten çıkarılan işçiye çalışma sürelerine göre verilen tazminattır. Bu tazminatı..
Türkiye’nin pili hiç bitmeyecek
Türkiye’nin ilk lityum iyon pil üretim tesisinin temeli Kayseri’de atıldı. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde ASPİLS..
Avustralya’ya çıkarma
Türk mobilya sektörü, Kovid-19 sürecinde uluslararası  pazarlarda çalışmalarını sanal ticaret heyetleriyle sürdürüyor...
Birinci el konuta destek istiyorlar
Gayrimenkul sektörü, inşaat yatırımlarının sorunsuz devam etmesi ve yeni projelerin devreye alınabilmesi için doğrudan b..
YUKARI