Bugun...

"van/guneydogu-anadolu/teknoloji/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

İhbar Tazminatı Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle İhbar Tazminatı Nasıl Hesaplanır?
İhbar tazminatı bazı sebeplerden dolayı işten çıkarılan işçiye çalışma sürelerine göre verilen tazminattır. Bu tazminatı..
Türkiye’nin pili hiç bitmeyecek
Türkiye’nin ilk lityum iyon pil üretim tesisinin temeli Kayseri’de atıldı. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde ASPİLS..
Avustralya’ya çıkarma
Türk mobilya sektörü, Kovid-19 sürecinde uluslararası  pazarlarda çalışmalarını sanal ticaret heyetleriyle sürdürüyor...
Birinci el konuta destek istiyorlar
Gayrimenkul sektörü, inşaat yatırımlarının sorunsuz devam etmesi ve yeni projelerin devreye alınabilmesi için doğrudan b..
Ücretsiz internet devam edecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, öğrencilere ücretsiz internet paketi verilmeye devam edileceğini bildir..
Bursa’nın en büyükleri açıklandı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) kent ekonomisine ışık tutan en önemli saha çalışması olan ‘Bursa İlk 250 Büyük ..
Çiftçi tarlayı boş bırakmadı
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (PANKOBİRLİK) 68. Olağan Mali Genel Kurulu Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleştir..
Tıbbi cihaz ödeme sorunu aşılıyor
Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği (ARTED) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Öztürk, sektördeki ulusal ve ulus..
Karapınar GES’te üretim başladı
Konya’da 20 milyon metrekare alan üzerine kurulacak Karapınar Güneş Enerjisi Santrali’nde (GES) 4 megavatlık kurulu gücü..
TikTok yasağına yargıdan durdurma
ABD’de federal mahkeme, Trump yönetimin Çinli bir şirkete ait sosyal medya uygulaması olan TikTok yasağını geçici olarak..
YUKARI