Bugun...

"van/ekonomi/otomobil/dunya" İLE İLGİLİ HABERLER

Güvenli turizme Alman ve Rus akını
Koronavirüse rağmen bu yıl ilk 8 ayda Türkiye, 7.2 milyon yabancı turist ağırladı. En çok ziyaretçi Almanya ve Rusya’dan..
Libya’nın kapıları Türk firmalara açıldı
Ticaret Bakanlığı’nın Libya’da Türk şirketlerinin yarım kalan projelerini tamamlayabilmeleri ve yeni iş bağlantıları  ya..
İsrafa karşı toplu hareket
Migros, gıda israfının önlenmesine yönelik dünya çapındaki “10x20x30” girişimine Türkiye’den katılan tek perakende şirke..
Taze hazır yemek üretimine başladı
Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, müşterilerine taze hazır yemekler sunuyor. Konuyla ilgili yapıla..
Oyuncakta yerli ve milli atak
Kovid-19 salgını nedeniyle yerli oyuncak üretimi hızlandı. ‘Oyuncakçılar İhtisas OSB’nin 2022’de devreye girmesiyle Türk..
Türkiye'den 87 ülkeye otobüs ve minibüs ihracatı
Türkiye'den ocak-ağustos döneminde 87 ülkeye 916 milyon 533 bin dolarlık otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi...
'İkinci el araç fiyatları yılbaşından bu yana yüzde 85 arttı'
Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, "Yılbaşından bu yana ikinci el araç fiyatlarında yüzde 80-85 civarında artış var..
İkinci elde satışlar arttı!
İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında, ağustos ayı sonu itibarıyla satışlar 1,5 milyona yaklaşırken, ağu..
ABD'den Rus iş adamı Prigozhin'in şirketlerine yaptırım
ABD yönetimi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın isimlerden iş adamı Yevgeniy Prigozhin'in yönettiği bazı kurul..
2020 hedefini 9 ayda aştı
Pandemiye rağmen eylül ayına kadar beş gemi teslim eden Sefine Tersanesi, 2020 yılı hedeflerini yılın ilk dokuz ayında a..
YUKARI