Bugun...

"van/ekonomi/faydali-linkler/foto-galeri" İLE İLGİLİ HABERLER

Yayladağı’na ‘çilek pasajı’
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 10 yıl önce 26 dekarla başlanan ve bu yıl ekim alanı 4 bin dekara çıkan çilekten çerez, reç..
Depremzedelere bankada kolaylık
Türkiye Bankalar Birliği’nden (TBB) yapılan açıklamada, depreme ilişkin olarak, “Bankalarımız depremden doğrudan etkilen..
Enflasyon beklenti dahilinde arttı: %2.13
Tüketici fiyatları enflasyonu (TÜFE) ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 2.13 ile beklentilere paralel artarken, geçen..
Küresel yarıştılar ihracatı katladılar
Türkiye’nin ihracatında ekim ayı rekorlarla kapandı. Hazır giyim, mobilya ve halı sektörleri; tarihlerinin en yüksek ayl..
Kısa çalışma ödeneği  ödemeleri 5 Kasım’da
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 ..
Kredi kartı faizi arttı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nca (TCMB) kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami akdi ve gecikme faiz oranlarının..
DASK harekete geçti
İzmir Seferihisar’da meydana gelen depremin hemen ardından harekete geçen DASK, eksperlerini sahaya yönlendirdi. Poliçe ..
İnternete kispet!
Salgın nedeniyle yağlı güreşler yapılamayınca kispet ustaları bu yıl kispet yerine daha çok deri cüzdan ve kıyafet üretm..
250 milyonluk yatırımla  Akdeniz’in yıldızı oldu
“Pandemi” dönemi olmasına karşın, Antalya’daki 250 milyon liralık yatırımı ertelemeyen Fenix Yapı, 1000 kişiye yeni isti..
En güzel ortaklık en gururlu gün
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 97 yaşındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin Anadolu top..
YUKARI