Bugun...

"meb/yeni-uyelik/siyaset/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

AGİ nedir, AGİ 2020 ücretleri ne kadar? Asgari Geçim İndirimi hesaplama formülü
Asgari ücret 2021 toplantısı bugün yapılıyor. Her yıl düzenli olarak yapılan toplantılar sonrasında yeni yılın asgari üc..
Avrupa borsaları haftayı yükselişle kapattı
Avrupa borsaları, yatırımcıların ABD’deki yeni ekonomik teşvik paketi ve Brexit’te son dakika bir ticaret anlaşmasına yö..
Son dakika! Bakan duyurdu! Yeni kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme
Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Dijital Arşiv Projesi Tanıtımı'nda konuştu..
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sağlıklı günler tedbirlerimizle gelecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medyadan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla alınan tedbirl..
Melek yatırımda iştah kesilmedi
Türkiye’de 2020’de melek yatırımcıların iştahı hız kesmedi. Melek yatırımcı sayısı 600’e doğru giderken yatırım sayısı v..
Borsa İstanbul'da pay devri tamamlandı
Türkiye Varlık Fonu (TVF) ve Katar Yatırım Otoritesi (QIA) arasında, Borsa İstanbul’un yüzde 10'luk payının QIA'ya devri..
Kadına şiddetin önlenmesi için yeni yılda iki yeni adım
İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına şiddetle mücadele kapsamında 1 Ocak 2021'de iki yeni adımı hayata geçirecek...
Efsane Cuma indirimi geliyor
İndirim çılgınlığında 11.11’den sonra sıra Efsane Cuma ve Siber Pazartesi’nde. Korona kısıtlamaları nedeniyle bu iki gün..
IBAN yazmadan para transferi dönemi
VakıfBank, müşterilerini dijitalleşmenin kolaylıklarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bireysel Mobil Bankacılık ara yüzler..
Kefaret oyuncuları kimler, konusu nedir? Kefaret ne demek?
Kefaret dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayınlanıyor. FOX TV'nin yeni dizisi Kefaret hakkında meraklı arayış başladı. Peki..
YUKARI