Bugun...

"meb/karadeniz/ekonomi/spor" İLE İLGİLİ HABERLER

Kredi kartı faizi arttı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nca (TCMB) kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami akdi ve gecikme faiz oranlarının..
DASK harekete geçti
İzmir Seferihisar’da meydana gelen depremin hemen ardından harekete geçen DASK, eksperlerini sahaya yönlendirdi. Poliçe ..
İnternete kispet!
Salgın nedeniyle yağlı güreşler yapılamayınca kispet ustaları bu yıl kispet yerine daha çok deri cüzdan ve kıyafet üretm..
250 milyonluk yatırımla  Akdeniz’in yıldızı oldu
“Pandemi” dönemi olmasına karşın, Antalya’daki 250 milyon liralık yatırımı ertelemeyen Fenix Yapı, 1000 kişiye yeni isti..
Eski halterci spor salonunu talan etti!
Bursa’da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen eski halter sporcusu Yusuf M. (24), İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlü..
En güzel ortaklık en gururlu gün
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 97 yaşındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin Anadolu top..
Vestel, İngiltere’den iki marka satın aldı
Vestel, İngiliz Crosslee PLC’nin Hostess ve White Knight markalarını bünyesine kattı. Şirketten yapılan açıklamada Veste..
Cumhuriyet gelenek ihracat gelecek
TİM Cumhuriyet Bayramı’nı “Cumhuriyet Geleneğimiz, İhracat Geleceğimiz” sloganıyla kutluyor. TİM Başkanı İsmail Gülle, “..
Halkbank’ın kartları Paraf’ta birleşti
Halkbank, 8. yaşını dolduran Paraf ailesini yeniledi. Halkbank Perakende Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tuncay..
Bakan Varank'tan ekonomiye dair önemli açıklama
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Finansal piyasalardaki dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin üretim gücünden v..
YUKARI