Bugun...

"meb/karadeniz/ekonomi/spor" İLE İLGİLİ HABERLER

Çiftçi tarlayı boş bırakmadı
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (PANKOBİRLİK) 68. Olağan Mali Genel Kurulu Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleştir..
Tıbbi cihaz ödeme sorunu aşılıyor
Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği (ARTED) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Öztürk, sektördeki ulusal ve ulus..
Karapınar GES’te üretim başladı
Konya’da 20 milyon metrekare alan üzerine kurulacak Karapınar Güneş Enerjisi Santrali’nde (GES) 4 megavatlık kurulu gücü..
TikTok yasağına yargıdan durdurma
ABD’de federal mahkeme, Trump yönetimin Çinli bir şirkete ait sosyal medya uygulaması olan TikTok yasağını geçici olarak..
Yapı güçlendirme sınırı aşmayacak
Yapı güçlendirme izni şartları belli oldu. Parsel sınırlarını aşan güçlendirmeye izin yok. Güçlendirme için kat veya par..
Online gıda alırken bunlara dikkat edin
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, online alışveriş yapan vatandaşlara ürün..
Kadın girişimcilerin başarı çıtası yüksek
Zeynep Erkunt Armağan’dan boşalan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Opet..
Güvenli turizme Alman ve Rus akını
Koronavirüse rağmen bu yıl ilk 8 ayda Türkiye, 7.2 milyon yabancı turist ağırladı. En çok ziyaretçi Almanya ve Rusya’dan..
Libya’nın kapıları Türk firmalara açıldı
Ticaret Bakanlığı’nın Libya’da Türk şirketlerinin yarım kalan projelerini tamamlayabilmeleri ve yeni iş bağlantıları  ya..
İsrafa karşı toplu hareket
Migros, gıda israfının önlenmesine yönelik dünya çapındaki “10x20x30” girişimine Türkiye’den katılan tek perakende şirke..
YUKARI