Bugun...

"meb/ekonomi/foto-galeri/tum-haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Çiğ köfte yiyerek otomobil kullanmıştı! Yakalandı
İstanbul' da trafikte seyir halindeyken otomobilinin direksiyonu başında çiğ köfte yiyen, tespih sallayan ve görüntüleri..
29 saniye sürdü! Korku dolu anlar
Adana’da yüzü maskeli silahlı 2 şahsın girdikleri kuyumcudaki soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin 29 ..
Son dakika: Kronik hastalarla ilgili flaş karar! Süre uzatıldı...
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Normalleşme sürecinde de kronik hastalarımızın 1 Ocak iti..
 Okullar açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulund..
Çeltikte lisanslı depo çiftçiye müjde oldu
2019 yılı rakamları ile Türkiye’nin toplam pirinç üretiminin yüzde 45’ini gerçekleştiren Balıkesir’in Gönen ilçesinde çi..
Filoya 33 yeni otobüs istihdama büyük katkı
Türkiye şehirlerarası yolcu taşımacılığı markalarından Varan Turizm, filosunu; Türkiye’nin şehirlerarası otobüs sektörün..
Oto satışları zirveyi gördü
2020 yılının ağustos ayında otomotiv sektöründe toplam pazar yüzde 135 büyüme kaydederken;  ocak-ağustos döneminde pazar..
‘İlkokul 1 ve 2’ler yüz yüze eğitim almalı’
Okullarda yüz yüze eğitim 21 Eylül’de başlayacak. Eğitimciler, okulların hızla hazırlanıp ilkokul 1 ve 2’lerin mutlaka y..
Öğrencilere can suyu burslar
Başarılı gençlere destek olmak için birçok vakıf ve şirket burs programları düzenliyor. 1400 TL’ye kadar çıkan burslarla..
Kovid-19 hastalarına YÖK’ten kayıt hakkı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Kovid-19 nedeniyle karantinada olup üniversitelere kayıt yaptırması gereken öğrencilerin mağ..
YUKARI