Bugun...

"meb/ekonomi/foto-galeri/tum-haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Vergi kaçıranı ihbara 12.3 milyon TL ödül
Vergi kayıp ve kaçağı ile mücadele kapsamında vatandaşlardan önemli destek alınırken, geçen yıl vergi kaçıranları ihbar ..
‘Patateste üretim çok, yeni pazar bulunmalı’
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Patates ihracatına destek verilerek artan üretim ihracata..
TESK’ten ‘organik ürün’ sahtekârlığı uyarısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, sosyal medyada ve bazı e-ticaret siteler..
Çalışanların %9’u evden çalışıyor
IPSOS Milliyet okurları için derledi. Milyonlarca çalışan işe gitmek için evden çıkmak zorunda...
‘Türk casusu’ dediler elektrikli işkence yaptılar
Libya’da Hafter’e bağlı güçler tarafından 17 ay önce kaçırılan Mehmet Demir (45) ile kayınbiraderi Volkan Altınok (39), ..
Mucize kurtuluş! Olabilecek tüm tesadüfler bir araya geldi... 'Ben neden ölmedim!'
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayan 17 yaşındaki Şeyma A., o sırada köprünün altından geçen gezi teknesine alındı. İ..
Damga Vergisi Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle Damga Vergisi Nasıl Hesaplanır?
Damga vergisi, devletin yapılan anlaşmalardan aldığı bir tür vergi çeşididir. Yapılan işlemlerin geçerliliğini sağlamakt..
İhbar Tazminatı Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle İhbar Tazminatı Nasıl Hesaplanır?
İhbar tazminatı bazı sebeplerden dolayı işten çıkarılan işçiye çalışma sürelerine göre verilen tazminattır. Bu tazminatı..
Türkiye’nin pili hiç bitmeyecek
Türkiye’nin ilk lityum iyon pil üretim tesisinin temeli Kayseri’de atıldı. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde ASPİLS..
Avustralya’ya çıkarma
Türk mobilya sektörü, Kovid-19 sürecinde uluslararası  pazarlarda çalışmalarını sanal ticaret heyetleriyle sürdürüyor...
YUKARI