Bugun...

"meb/ekonomi/foto-galeri/tum-haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Borcunu kapatana yüzde 20 indirim
TOKİ tarafından, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan ..
Turizmciler destek istedi
Turizmciler ve Seyahat Acenteleri Platformu (TURSAPNET) Kurucu Moderatörü Cemal Kızıltan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19..
Bu yıl satılan otolar %70 otomatik vitesli
Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreği itibarıyla satılan her 10 otomobilden 7’sini otomatik vites araçlar oluşturdu. Günümü..
Kayıt dışı 37 bin kişi vergi mükellefi oldu
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), sahada yürüttüğü yaygın ve yoğun denetimler sonucunda, geçen yıl kayıt dışı çalıştığını ..
İbrahim Kalın'dan net mesaj: 'Her an müdahale gelebilir'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. K..
Faiz Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle Faiz Nasıl Hesaplanır?
Bankalardan çekilen para miktarı ile beraber bankaya yatırılan paralar kapsamında faiz her zaman büyük öneme sahiptir. T..
Yüzde Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle Yüzde Nasıl Hesaplanır?
Pek çok kişi ise bu hesaplamanın nasıl yapılacağını öğrenmek için araştırma gerçekleştiriyor. Peki, yüzde hesaplama nası..
Konut Kredisi Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle Konut Kredisi Nasıl Hesaplanır?
Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır? Konut kredisi nedir? Konut kredisi nasıl alınır, kimlere verilir? En basit yönt..
Mevduat Faizi Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Yöntem İle Mevduat Faizi Nasıl Hesaplanır?
Anlaştığı banka üzerinden mevduat ile faiz elde eden pek çok kişi, bu faizin hesaplanmasını öğrenmeye çalışıyor. Birçok ..
69 bin yeni milyoner var
Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan mudi sayısı 8 ayda 69 bin 13 artarken, milyonerlerin toplam mevduatı 1 tr..
YUKARI