Bugun...
SON DAKİKA

"meb/ekonomi/foto-galeri/s/keywords/meb/ekonomi/foto-galeri/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Pınar marka peynirler Çin marketlerinde
Pınar, dünyanın en önemli süt ürünleri ithalatçılarından Çin’e, peynir ihraç etmeye başladı. Türkiye’nin süt ürünleri ih..
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon açıklaması
Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'nda konuşma yaptı. Erdoğ..
‘Pandemi dönemi’ yatırımlar durmadı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla s..
Piyasa yapıcılığı için son başvuru 18 Kasım
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2021’e ilişkin piyasa yapıcılığı kriterlerini düzenledi. Bakanlığın internet sitesinde yer a..
Patateste ‘tatlı’ kazanç
Tatlı patatese, yerli üreticinin ilgisi giderek artıyor. Üretici kırmızı, mor, beyaz gibi renklerde yaptığı üretimle zin..
Ziraat Katılım’dan 54 milyar TL kaynak
Ziraat Katılım’ın 2020 yılının ilk 9 ayında Türk ekonomisine sağladığı nakdi ve gayri nakdi finansman toplamı 54.4 milya..
Güneşi ‘katlayacak’ istihdamı artıracak
Türkiye’de yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımlar ve ihracat imkanlarının artmasıyla Kalyon Güneş Teknolojileri Fabri..
İşsizlikte düşüş var: Yüzde 13.2
Türkiye’de işsizlik oranı, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre 0.8 puan azalarak yüzde 13.2 oldu.
Borsa İstanbul’dan çifte rekor geldi
Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, dün günü yüzde 0.93 değer kazancıyla 1.243 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yü..
EPDK 46 yeni  lisans verdi
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik, petrol ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasalarında 46 ye..
YUKARI