Bugun...

"meb/ekonomi/foto-galeri/s/keywords/meb/ekonomi/foto-galeri/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Son dakika! Erdoğan ekonomi kurmaylarını topluyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinin en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini bu hafta gerçekl..
Borsa İstanbul'dan flaş karar! Dolar/Ons Altın sözleşmeleri akşam seansında da işlem görecek
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) "Dolar/Ons Altın" sözleşmeleri akşam seansında da işlem görec..
Sanayi ok gibi çıkıyor
Türkiye ekonomisi, pandeminin olumsuz etkilerini geride bırakıyor. Normalleşmenin başladığı hazirana ilişkin sanayi üret..
596 milyar TL aktif büyüklükle ikinci sıraya çıktı
Yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 138.7 milyar TL artırarak geçtiğimiz sene sonuna göre yüzde 30.3 artış sağlayan Ha..
6 ayda rekor geldi hedefe kilitlendi
Turkcell 13.6 milyar TL ile tüm zamanların en iyi yarı yıl gelirini elde etti. Genel Müdür Erkan, yıl sonu hedeflerine d..
Yerinde gümrükleme uygulaması başladı
Dış ticarette yerinde gümrükleme sistemi, Ticaret Bakanlığı tarafından ilgili yönetmelikte yapılan değişikliklerin ardın..
Siber saldırı doktoru geliyor
Dünyada 150’den fazla ülkede 70 binin üzerinde firmaya yeni nesil kurumsal güvenlik çözümleri sunan Palo Alto Networks v..
Araç piyasası hareketlendi! İkinci el araç fiyatları 5 günde bir artıyor
Corona virüs nedeniyle de ‘0’ araç üretiminde yaşanan sorunlardan kaynaklı ikinci el araç piyasasındaki fiyat artışı dev..
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomiye güven mesajı! Uzmanlar CNN Türk'te yorumladı
Prof. Dr. Kerem Alkin, Prof. Dr. Kadir Tuna, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ve Prof. Dr. Sefer Şener Cumhur..
Merkez Bankası’nda rezerv 90 milyar $
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri geçen hafta 2 milyar 786 milyon dolar azalarak 90 milyar 245 ..
YUKARI