Bugun...

"cinayet/guneydogu-anadolu/ekonomi/marmara" İLE İLGİLİ HABERLER

Savunma devleri hibrit buluşma için geliyor
Dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul edilen Defense News Top 100’de yer alan dev savunma şirketleri..
Trump'tan Çin'deki şirketlere 'vergi indirimi' sözü! Bir şartı var...
ABD Başkanı Donald Trump, faaliyetlerini Çin'den ABD'ye getiren şirketlere vergi indirimi uygulayacaklarını açıkladı...
Türk Telekom’dan 50 gence staj imkânı
Türk Telekom’un Genç Yetenek Programı ‘Türk Telekom START’ın Staj Programı bugün online olarak başlıyor. Yoğun ilgi göre..
Son dakika! Erdoğan ekonomi kurmaylarını topluyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinin en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini bu hafta gerçekl..
Duygu'nun ölümü şüphe uyandırmıştı! Şüpheli tutuklandı
Gaziantep’te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında..
Borsa İstanbul'dan flaş karar! Dolar/Ons Altın sözleşmeleri akşam seansında da işlem görecek
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) "Dolar/Ons Altın" sözleşmeleri akşam seansında da işlem görec..
Sanayi ok gibi çıkıyor
Türkiye ekonomisi, pandeminin olumsuz etkilerini geride bırakıyor. Normalleşmenin başladığı hazirana ilişkin sanayi üret..
596 milyar TL aktif büyüklükle ikinci sıraya çıktı
Yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 138.7 milyar TL artırarak geçtiğimiz sene sonuna göre yüzde 30.3 artış sağlayan Ha..
6 ayda rekor geldi hedefe kilitlendi
Turkcell 13.6 milyar TL ile tüm zamanların en iyi yarı yıl gelirini elde etti. Genel Müdür Erkan, yıl sonu hedeflerine d..
Yerinde gümrükleme uygulaması başladı
Dış ticarette yerinde gümrükleme sistemi, Ticaret Bakanlığı tarafından ilgili yönetmelikte yapılan değişikliklerin ardın..
YUKARI