Bugun...

"cinayet/gundem/tum-haberler/s/keywords/cinayet/gundem/tum-haberler/3" İLE İLGİLİ HABERLER

Okul servisini durdurdu, iki çocuğu öldürdü! 'Kendimi kaybettim'
Çorum'da oğluyla kavga eden Tunç Taşar ile Kaan Hakverdi’yi okul servisinde tabancayla vurarak, öldüren ve hakkında 2 k..
Devletten aldığı 750 bin lirayı iade etti!
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kuyumculuk yapan genç, altınları bulununca sel zararı nedeniyle devletten aldığı paranın..
Son dakika: 20 Eylül 2021 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar...
Son dakika haberine göre, Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 346 bin 435 Kovid-1..
Son dakika! CHP'den Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca için karar
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bir vatandaşa küfrettiği konuşma kamuoyuna yansıyan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın di..
Katlettiği eşini 7 yaşındaki kızlarını öldürmekle tehdit etmiş
Hatay'ın Erzin ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ebru Kara (30) ile kayınpederi Ali Dik'i (58) pompalı tüfekle öldürüp ..
Akrabaları şikayetten vazgeçirdi! Kocası bıçaklayarak öldürdü
Maltepe'de kıskançlık nedeniyle tartıştığı 9 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Ümit Filiz polis tarafın..
Son dakika... İzmir Karaburun açıklarında 4.3 şiddetinde deprem!
Ege Denizi'nde saat 17.43'te 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremlere ilişkin veriler AFAD ve Kandilli Rasa..
‘Topkapı Sarayı’nın depo sorunu bitecek’
Milli Saraylar Başkanı Yasin Yıldız sorularımızı yanıtladı: “Gülhane Seririyat Hastanesi kampüsümüzün içinde ve fevkalad..
Emekli albay dehşet saçtı! Önce katliam sonra intihar
Yalova'da emekli albay Mehmet F., tartıştığı komşularına ruhsatlı tabancasıyla dehşet saçtı. Kurşunların isabet ettiği 2..
Kan donduran olay! Emekli albay dehşet saçtı
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde komşularıyla tartışan emekli albay, bir komşusunu öldürdü, biri bekçi 2 kişiyi de yaraladı..
YUKARI