Bugun...
SON DAKİKA

"cinayet/gundem/magazin/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

Çimentocunun önceliği istihdam
İnşaat sektörünün, çimento zamlarını eleştirmesinin ardından çimento sektöründen açıklama geldi.
Meghan Markle’a Türk kozmetik teklifi
İngiliz Kraliyet ailesinin ‘asi’ gelini Düşes Meghan Markle, şu sıralar bir Türk markasına yatırım yapma seçeneğini değe..
Türk moda ihracatıyla 15 milyon $ ciro
Dünyaca ünlü top modellerin katıldığı şovlarla Türk hazır giyim sektörünün dünya pazarlarına açılmasında “Business Holid..
7.5 milyar dolarlık oyun
ABD’li teknoloji devi Microsoft, oyun alanında rekor bir satın almaya imza attı. Oyun firması Bethesda’yı 7.5 milyar dol..
Tablete hücum var
Uzaktan eğitim, tableti eski günlerine döndürdü. Tablete ilgiyle beraber satışlar yüzde 30 oranında arttı. Yılın ilk yar..
Güçlü yükseliş geliyor
Tüketici güven endeksi eylülde yüzde 3.2 arttı ve 82 seviyesine yükseldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Ekono..
Hedef uzay vatan
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Niğde programında karada, havada, denizde, raylı sistemlerde ve uza..
Sanayide dijital dönüşüm
Vodafone Business, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Sanayide Dijital Dönüşüm Programı’na (TÜSİAD SD2) ..
Sıfır enerji bina devri
‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşümü hızlandırmak hedefiyle 23 - 27 Eylül’de gerçekleşecek Uluslararası Sıfır Enerji Binalar..
Çeltikte lisanslı depo çiftçiye müjde oldu
2019 yılı rakamları ile Türkiye’nin toplam pirinç üretiminin yüzde 45’ini gerçekleştiren Balıkesir’in Gönen ilçesinde çi..
YUKARI