Bugun...
SON DAKİKA

"cinayet/ekonomi/s/keywords/cinayet/ekonomi/20/anketler" İLE İLGİLİ HABERLER

Ziraat Katılım’dan 54 milyar TL kaynak
Ziraat Katılım’ın 2020 yılının ilk 9 ayında Türk ekonomisine sağladığı nakdi ve gayri nakdi finansman toplamı 54.4 milya..
Güneşi ‘katlayacak’ istihdamı artıracak
Türkiye’de yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımlar ve ihracat imkanlarının artmasıyla Kalyon Güneş Teknolojileri Fabri..
İşsizlikte düşüş var: Yüzde 13.2
Türkiye’de işsizlik oranı, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre 0.8 puan azalarak yüzde 13.2 oldu.
Borsa İstanbul’dan çifte rekor geldi
Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, dün günü yüzde 0.93 değer kazancıyla 1.243 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yü..
EPDK 46 yeni  lisans verdi
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik, petrol ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasalarında 46 ye..
Bandrollü ürüne cepten sorgulama
Tüketiciler, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) hayata geçirdiği mobil uygulama sayesinde, aldıkları tütün mamulleri ile..
Çin’e kanat açtık sırada Avrupa var
Dünyanın en büyük 4. kanatlı ve ürünleri ithalatçısı Çin’e Türkiye’den ihracat başladı. İlk gemi dün yola çıktı. İhracat..
Trendyol’dan yeni teslimat modeli
E-ticaret sitesi Trendyol, müşterilerin siparişlerini anlaşmalı noktalardan ve kargo otomatlarından teslim alabilmesine ..
'Gamze'nin ölümüne intihar süsü vermek istediler'
Isparta'da, 13 Ekim'de erkek arkadaşının göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü Gamze Esgicioğlu'nun (23) Denizli'nin Kale ilç..
Satış sonrasında işler açıldı
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nin (OSS) yaptığı Eylül Ayı Sektörel Değerlendirme Anketi’ne göre, oto..
YUKARI