Bugun...
SON DAKİKA

"cinayet/ekonomi/magazin/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Darp iddialarıyla gündeme gelen Daria Kyryliuk, Bodrum’da
İzmir Çeşme'de bir mekanda güvenlikçiler tarafından dayak edildiğini iddia eden ve kanlar içindeki görüntüsü ile günlerc..
Yerinde gümrükleme uygulaması başladı
Dış ticarette yerinde gümrükleme sistemi, Ticaret Bakanlığı tarafından ilgili yönetmelikte yapılan değişikliklerin ardın..
Siber saldırı doktoru geliyor
Dünyada 150’den fazla ülkede 70 binin üzerinde firmaya yeni nesil kurumsal güvenlik çözümleri sunan Palo Alto Networks v..
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomiye güven mesajı! Uzmanlar CNN Türk'te yorumladı
Prof. Dr. Kerem Alkin, Prof. Dr. Kadir Tuna, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ve Prof. Dr. Sefer Şener Cumhur..
Merkez Bankası’nda rezerv 90 milyar $
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri geçen hafta 2 milyar 786 milyon dolar azalarak 90 milyar 245 ..
1.8 milyon gence danışmanlık desteği
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Profil Temelli Danışmanlık Sistemi kapsamında, 1 milyon 86..
TOGG markasıyla yola devam edecek
TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, “TOGG markasının beğeni endeksinde kısa sürede yüzde 73 artış oldu. Dolayısıyla TOGG..
Dalbastı ihracatı 4.5 milyonu aştı
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinden bu yıl 630 ton kiraz ihraç edilerek karşılığında 4.5 milyon liralık gelir elde edildi. ..
Boncuk fasulye hasadı başladı
Türkiye’de sadece Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yaklaşık 1600 dekar alanda üretilen ‘Pazarcık boncuğu’ olarak bilinen f..
Cüneyt Paksoy: Dolar/TL tarafında fiyatlamalar normale dönecek
Türkiye ekonomisi ve piyasaların seyri hakkında açıklamalarda bulunan stratejist Cüneyt Paksoy, piyasada yapılmak istene..
YUKARI