Bugun...
SON DAKİKA

"cinayet/ekonomi/karadeniz/icanadolu" İLE İLGİLİ HABERLER

Online alışverişe yeni düzen...
İnternet ve telefon yoluyla alışverişe yeni düzenlemeler geliyor.
Evinde ölü bulunan vatandaşın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
İzmit'te, evinde bıçaklanmış halde ölü bulunan Aydın Memiş (53) ile ilgili jandarma bir önceki gece birlikte olduğu B.A...
Son dakika! Iğdır'da 3 kardeş babalarını boğup, gömdüler!
Gelen bir son dakika haberine göre; Iğdır'ın Taşlıca köyünde hayvanların sulanması yüzünden kavga ettikleri babaları İbr..
Vahşi cinayette öz baba ve üvey anne için ağırlaştırılmış müebbet istendi
İçerenköy'de 19 yıl önce babası ve üvey annesi tarafından 13 bıçak ve çekiç darbesiyle öldürüldüğü öne sürülen 12 yaşınd..
Ceyda'nın katil zanlısı: Ona zarar vermedim
İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan Ceyda Yüksel'i, öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan S..
Eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdü! Cezası belli oldu
Adana'da, eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan ..
Tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, S.D. (37), tartıştığı eşi Vedat D.'yi (38) meyve bıçağı ile çocuklarının gözü önünde 22 yeri..
Avrupa borsaları haftayı yükselişle kapattı
Avrupa borsaları, yatırımcıların ABD’deki yeni ekonomik teşvik paketi ve Brexit’te son dakika bir ticaret anlaşmasına yö..
Melek yatırımda iştah kesilmedi
Türkiye’de 2020’de melek yatırımcıların iştahı hız kesmedi. Melek yatırımcı sayısı 600’e doğru giderken yatırım sayısı v..
Borsa İstanbul'da pay devri tamamlandı
Türkiye Varlık Fonu (TVF) ve Katar Yatırım Otoritesi (QIA) arasında, Borsa İstanbul’un yüzde 10'luk payının QIA'ya devri..
YUKARI