Bugun...

"van/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

Memur ve memur emeklisine ek zam hazırlığı!
Memur ve memur emeklilerinin gözü ocak ayında yapılacak ek zamma çevrildi. Sosyal refah düzenlemesi halinde verilecek ek..
Balon balığı avı için fotoğraflı destek var
Balon balığı avcısı balıkçılara yapılacak destekleme ödemesi ile destekleme kapsamında avlanan söz konusu balıkların eko..
Şirket, aboneyi yapay zekayla tanıyacak
Elektronik haberleşme sektöründe verilen hizmetlere ilişkin belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesi halinde başvuru s..
Tekstilkent’le Şırnak’ta 2 bin kişilik istihdam
Şırnak’ın Silopi ilçesinde tekstilcileri tek çatı altına toplayacak olan Tekstilkent Projesi ile 2 bin kişinin istihdam ..
TESK’ten tüketiciye sahte indirim uyarısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasını fı..
Hasta mükellef için mücbir sebep bitti
Kovid-19 salgını nedeniyle “mücbir sebep hali”nde olduğu kabul edilen kronik rahatsızlık sahibi vergi mükelleflerinin bu..
THY rekora uçtu!
Türk Hava Yolları, 25 Haziran Cuma günü 1065 uçuş ile salgının başlangıcından itibaren ilk kez bir günde 1000 uçuş baraj..
Ayakkabı sanayicisi fuarda buluşacak
Türkiye’nin tek, Avrasya’nın en büyük ayakkabı yan sanayi fuarı AYSAF’ta katılım pandemi öncesi dönemi yakaladı. Yabancı..
Poşette görüş birliği 25 kuruş
Plastik Poşet Komitesi ‘yeni fiyat’ için toplandı. Üretici ve perakendecilerin ortak görüşü, 25 kuruşluk poşet fiyatının..
Online alışverişe yeni düzen...
İnternet ve telefon yoluyla alışverişe yeni düzenlemeler geliyor.
YUKARI