Bugun...

"başvuru/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

KPSS lisans, önlilsans, ortaöğretim (lise) bavuruları ne zaman başlayacak?
Memur olmak isteyen adaylar yeni yılda yine KPSS'ye girecekler. Günler ilerledikçe başvuru tarih aramaları yavaş yavaş a..
Memur ve memur emeklisine ek zam hazırlığı!
Memur ve memur emeklilerinin gözü ocak ayında yapılacak ek zamma çevrildi. Sosyal refah düzenlemesi halinde verilecek ek..
Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? OGM 47 personel alımı başvuru şartları neler?
Orman Genel Müdürlüğü, 47 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Orman Genel Müdürlüğü'ne; laborant, mühendis, bü..
AÖF yaz okulu ne zaman başlıyor, kayıt ücreti ne kadar? 2021 AÖF yaz okulu sınavı online mı, yüz yüze mi, kaç ders alınıyor?
AÖF yaz okulu ile ilgili detaylar belli oldu. 2020-2021 AÖF yaz okulu başvuru tarihleri 5-9 Temmuz 2021 arasında olacak...
Balon balığı avı için fotoğraflı destek var
Balon balığı avcısı balıkçılara yapılacak destekleme ödemesi ile destekleme kapsamında avlanan söz konusu balıkların eko..
Şirket, aboneyi yapay zekayla tanıyacak
Elektronik haberleşme sektöründe verilen hizmetlere ilişkin belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesi halinde başvuru s..
Tekstilkent’le Şırnak’ta 2 bin kişilik istihdam
Şırnak’ın Silopi ilçesinde tekstilcileri tek çatı altına toplayacak olan Tekstilkent Projesi ile 2 bin kişinin istihdam ..
TESK’ten tüketiciye sahte indirim uyarısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasını fı..
Hasta mükellef için mücbir sebep bitti
Kovid-19 salgını nedeniyle “mücbir sebep hali”nde olduğu kabul edilen kronik rahatsızlık sahibi vergi mükelleflerinin bu..
THY rekora uçtu!
Türk Hava Yolları, 25 Haziran Cuma günü 1065 uçuş ile salgının başlangıcından itibaren ilk kez bir günde 1000 uçuş baraj..
YUKARI