Bugun...

"ankara/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkent kara teslim oldu! Kar kalınlığı 14 santimetreyi buldu
Ankara’da gece etkili olan kar yağışıyla kent merkezi, beyaz örtüyle kaplandı. Verilere göre, kentte hava sıcaklığı 1 de..
Memur ve memur emeklisine ek zam hazırlığı!
Memur ve memur emeklilerinin gözü ocak ayında yapılacak ek zamma çevrildi. Sosyal refah düzenlemesi halinde verilecek ek..
Siyasi partiler üyelerini artırdı
Ankara Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı siyasi parti üye sayılarını güncelledi.
Kaçak göçmenler yola bırakıldı
Ankara-Niğde Otoyolu üzerinde kaydedilen bir görüntüyle, insan kaçakçılarının TIR dorsesinde taşıdıkları onlarca kaçak g..
Erdem'i, 970 metreden ateşlenen tabancadan çıkan mermi öldürdü
Ankara'da 5 gün önce oto tamirhanesinde aracının lastiğini değiştirtirken vücuduna kurşun isabet eden Erdem Şeker'in (34..
Balon balığı avı için fotoğraflı destek var
Balon balığı avcısı balıkçılara yapılacak destekleme ödemesi ile destekleme kapsamında avlanan söz konusu balıkların eko..
Şirket, aboneyi yapay zekayla tanıyacak
Elektronik haberleşme sektöründe verilen hizmetlere ilişkin belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesi halinde başvuru s..
Tekstilkent’le Şırnak’ta 2 bin kişilik istihdam
Şırnak’ın Silopi ilçesinde tekstilcileri tek çatı altına toplayacak olan Tekstilkent Projesi ile 2 bin kişinin istihdam ..
TESK’ten tüketiciye sahte indirim uyarısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasını fı..
Hasta mükellef için mücbir sebep bitti
Kovid-19 salgını nedeniyle “mücbir sebep hali”nde olduğu kabul edilen kronik rahatsızlık sahibi vergi mükelleflerinin bu..
YUKARI